OTVOREN NATJEČAJ

Riječki KBC učenicima i studentima dijeli 50 stipendija u području sestrinstva

Idi na originalni članak

KBC Rijeka će i ove školske i akademske godine 2024./25. stipendirati učenike srednjih medicinskih škola – smjer medicinska sestra/tehničar te polaznike prijediplomskog stručnog studija sestrinstva. Dodijelit će se ukupno 50 stipendija, od kojih će 30 biti za učenike i 20 za studente, u mjesečnim iznosima od po 200 eura. Učenici će stipendiju dobivati tijekom 10 mjeseci školske godine, a studenti tijekom 12 mjeseci akademske godine.

Oglas

Javni natječaj za dodjelu stipendija raspisan je danas, 23. rujna 2024., a pravo na podnošenje prijave imaju svi učenici upisani u četvrti i peti razred srednje medicinske škole smjera medicinska sestra/tehničar u školskoj godini 2024./25. i svi redoviti studenti Fakulteta zdravstvenih studija završne, treće godine prijediplomskog stručnog studija sestrinstva u akademskoj godini 2024./25.

Rok za podnošenje ponuda je 15 dana i traje do 7. listopada 2024. Sve propozicije natječaja i druge detaljne informacije sadržane su u tekstu natječaja. Cjelovit tekst natječaja nalazi se na internetskoj stranici KBC-a Rijeka https://kbc-rijeka.hr/oglasna_ploca/

Ovo je druga godina po redu otkako su u KBC-u Rijeka uveli stipendiranje učenika i studenata s ciljem privlačenja budućih zaposlenika i poticanja interesa da u ovoj kliničkoj ustanovi ostvare svoje karijerne izazove i ciljeve. KBC Rijeka, koji je jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u ovom dijelu zemlje, očekuje dobar interes kandidata jer nudi kvalitetno i stimulativno radno okruženje s mnogobrojnim mogućnostima daljnjeg napredovanja u radu te stjecanje dodatnih stručnih kvalifikacija kroz nastavak edukacije.

Exit mobile version