LOKALNI IZBORI

SDP i partneri prvi predali listu s potpisima podrške kandidatima; Prikupili tisuće potpisa više od zakonskog minimuma!

Idi na originalni članak

Marko Filipović, SDP-ov kandidat za riječkog gradonačelnika predao je danas gradskom izbornom povjerenstvu 2500 potpisa podrške te listu kandidatkinja i kandidata za Gradsko vijeće

Oglas

Uz njega su bili kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Sandra Krpan i kandidat za zamjenika gradonačelnika Goran Palčevski, te predstavnici koalicijskih partnera: Ljiljana Cvjetović (HSU), Dorotea Pešić Bukovac (IDS), i Danijel Celcner (HSS).

SDP i koalicijski partneri kandidaturu su predali prvi, a iako je zakonskim minimumom propisano 1500 potpisa, pred izborno povjerenstvo Filipović je stigao s oko tisuću potpisa više.

– Od srca se zahvaljujem Riječankama i Riječanima na ovolikoj potpori. Svaki potpis je važan i svaki doživljavam kao vjetar u leđa te kao potvrdu da su građani prepoznali moj tim i naše koalicijske partnere kao one koji će znati razvijati Rijeku u novom ritmu u vremenu koje je pred nama, rekao je Filipović.

SDP je već ranije predstavio kandidate za zamjenika gradonačelnika i koalicijske partnere na ovim izborima – HSU, IDS i HSS, a kako je najavljeno, uskoro slijedi predstavljanje osoba s koalicijske liste za Gradsko vijeće.

Novi ritam grada – poruka je kojom SDP s koalicijskim partnerima izlazi na ove izbore, a tom porukom, istaknuo je Filipović, ne odriču se kvalitetnih projekata i programa koji su pokrenuti zajedničkom suradnjom u prethodnom razdoblju te ujedno nude nove ideje i bržu realizaciju projekata.

U središte svojeg programa ova koalicija za nadolazeće razdoblje postavlja mjere i projekte namijenjene gospodarstvu i poduzetnicima, potom uređenju prometa u gradu te čitav niz programa i projekata namijenjenih kvalitetnijem životu zajednice, odnosno građanima Rijeke u svim riječkim mjesnim odborima.

Programske ciljeve i osnove programa Filipović je već najavio u sučeljavanjima s protukandidatima u medijima te u direktnim kontaktima s građanima i simpatizerima na terenu.

“Prikupljeni potpisi koji su danas predani izbornom povjerenstvu dokazuju da građani Rijeke prepoznaju novu snagu grada i novi ritam grada koji ova koalicija obećava za nadolazeće razdoblje.”, istaknuo je Marko Filipović.

Exit mobile version