NA STRELIŠTU VOJSKO

U nedjelju na Kukuljanovu 3. Bark&Go: Dovedite svoje lajavce i uživajte na poligonu i u raznim igrama za male i velike!

Idi na originalni članak
Foto: DogUnit

Bark&Go već treći put donosi spoj prirode, psećeg druženja i edukacije

Oglas

Treći Bark&Go u nedjelju 6. listopada na strelištru Vojsko na Kukuljanovu organizira udruga Dog Unit. Članovi udruge slobodno vrijeme žele provesti u prirodi sa čovjekovim najboljim prijateljem – psom.

Zato vas s velikim uzbuđenjem pozivaju na događaj “gdje se avantura sa psom pretvara u nezaboravnu uspomenu”. Bez obzira na dob ili pasminu vašeg psa, ovdje je mjesto gdje svi mogu uživati!

Događaji su podijeljeni u četiri kategorije:

Hodanje – Planinarenje
Za ljubitelje prirode i šetnje sa psima, ovo je prilika za istraživanje prekrasne kružne Edukativne staze Ponikve duljine 8.5 km.

• Trčanje sa Psima
Natjecanje u trčanju sa psima! Osvojite nagrade za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji na stazi dugačkoj 4,5 km. Svi stariji od 15 godina su dobrodošli, a psi moraju biti stariji od 12 mjeseci.
Barkfest
Zabavno pseće natjecanje gdje sudjelujete sa svojim psom u četiri jednostavne discipline. U svakoj od disciplina nagradit će SE najuspješniji tim kao i ukupnog pobjednika Barkfesta, a s disciplinama ćete biti upoznati na dan održavanja.
PASJA POSLA i POLIGON
Zabavno-edukativna radionica za djecu u dobi od četiri do četrnaest godina. Na radionici uče djecu kako na pravilan način pristupati psima i kada, odnosno u kojim situacijama, izbjegavati interakciju. Pričat će se o psećim emocijama i bontonu te kako se ponašati u psećem društvu.

Nakon edukativnog dijela, prelazi se na zabavni POLIGON gdje će se djeca zabavljati kroz igre te na taj način i sami vidjeti kako se izgrađuje kvalitetan odnos sa psom. “Radimo isključivo s našim psima koji imaju iskustva u ovakvim situacijama.”, napomenuli su organizatori.

BARK&ART probudit će u vama unutarnjeg umjetnika. Tijekom trajanja događaja moći ćete se upustit u umjetničke vode (Vi i vaš pas) te kući ponijeti unikatni suvenir. Sav potreban materijal bit će osiguran.

Exit mobile version