TVRTKA U VLASNIŠTVU GRADA RIJEKE

U Rijeci od 1. veljače objedinjenu naplatu troškova stanovanja obavlja tvrtka Poslovni sustavi

Idi na originalni članak
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Od 1. veljače 2024. godine poslove objedinjene naplate troškova stanovanja obavlja tvrtka Poslovni sustavi d.o.o. u vlasništvu Grada Rijeke.

Oglas

Poslovni sustavi d.o.o. će prve račune za objedinjene troškove stanovanja izdati za siječanj 2024. godine. Ti će računi građanima biti distribuirani početkom veljače i imat će uobičajeni datum dospijeća plaćanja 25. veljače 2024. godine. Njih će građani platiti preko Poslovnih sustava.

Na računu će kao i do sada biti uključene sve usluge i naknade:

Osnovna promjena je da će računi troškova stanovanja za siječanj 2024. godine imati novi račun za uplatu.

Informacije u vezi računa i plaćanja mogu se dobiti putem telefona +385 51 564-416 ili putem e-mail adrese: onts@poslovni-sustavi.hr.

Poslovni sustavi korisnicima savjetuju da otvore besplatan korisnički profil na Rijeka CityCard portalu te povežu profil s računom troškova stanovanja. Na taj način korisnici mogu platiti račun troškova stanovanja bez naknade. Na RCC portalu korisnik ima uvid u otvorene račune. Više informacija o tome kako koristiti RCC portal.

Računi se mogu platiti i na postojećim šalterskim mjestima na lokacijama u ulicama Rade Šupića 4 (radnim danom od 8:00 do 16:00 sati) i Dolac 14 (radnim danom od 7:00 do 13:30 sati); putem internet banking sustava poslovnih banaka; u poštanskim uredima Hrvatske pošte, poslovnicama Financijske agencije (FINA) i banaka te na prodajnim mjestima koja pružaju uslugu plaćanja uplatnica s 2D bar kodom (novinski kiosci, trgovine i benzinske postaje).

Exit mobile version