U SRIJEDU PROMJENA VREMENA: Veće količine oborina pa znatan pad temperature!

Idi na originalni članak

U drugoj polovici tjedna očekuju nas drugačiji klimatski uvjeti.

Oglas

Danas će vrijeme na sjevernom Jadranu i u unutrašnjosti biti pretežno oblačno i tek djelomice sunčano, ali uglavnom suho. U Dalmaciji će prevladavati pretežno sunčano

U unutrašnjosti i gorskim predjelima ponegdje se očekuje magla. Vjetar će biti slab do umjeren, u gorju prolazno i jak jugozapadni, a na Jadranu slabo do umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura zraka većinom će se kretati od 12 do 17 °C.

Sutra će vrijeme biti vrlo slično današnjem, ujutro ponegdje u unutrašnjosti uz kratkotrajnu maglu. Vrlo malo kiše moguće je tek na širem riječkom području. Puhat će umjereni vjetar, krajem dana ponegdje i jak jugozapadni, u Dalmaciji jugo, piše DHMZ.

I dalje će prevladavati razmjerno toplo vrijeme.

No u drugoj polovici tjedna očekuju nas drugačiji klimatski uvjeti. Već u srijedu očekuje se značajna promjena vremena! Prema sedmodnevnoj prognozi na stranicama DHMZ-a, u srijedu se očekuje naoblaka s obilnom kišom, a temperatura će pasti i na 2°C.

U četvrtak, petak i subotu bit će još i hladnije, naime, u četvrtak će temperatura pasti na nulu, a u petak i subotu spustit će se i na -1°C. U nedjelju se opet očekuju obilnije kiše, ali uz lagano zatopljenje.

Exit mobile version