OBILAZAK RADOVA

U tijeku je sanacija prometnice prema JANAF-ovoj pumpnoj stanici Melnice

Idi na originalni članak

Predstavnici Primorsko-goranske županije, Županijske uprave za ceste PGŽ, JANAF-a i izvođača radova obišli su danas gradilište sanacije kolnika i rješavanja oborinske odvodnje na županijskoj cesti Križišće-Melnice.

Oglas

Uz radove na sanaciji, riješit će se i problem oborinske odvodnje, kao i zaštitna ograda za pješake na ugibalištima. Predmetna dionica ceste predstavlja pristupnu (servisnu) cestu za potrebe postrojenja JANAF – pumpne stanice Melnice. Riječ je o dionici od 2,7 km ukupne vrijednosti investicije 1,3 milijuna eura koju gotovo u cijelosti financira JANAF.

Uprava JANAF-a inicirala je 2022. godine sanaciju prometnice s obzirom da je uslijed jakih oborina i nedostatnog sustava oborinske odvodnje postala otežano prohodna te je sa Županijskom upravom za ceste dogovoren zajednički investicijski projekt.

Obilasku su prisustvovali pročelnica UO za pomorsko dobro, promet i veze Izabela Linčić Mužić, ravnatelj ŽUC-a PGŽ Robert Maršanić, gradonačelnik Grada Bakra Josip Klarić, Ivan Cvitanović, direktor Sektora sigurnosti i zaštite JANAF-a te predsjednik Uprave GP Krk Sanjin Purić sa suradnicima.

Exit mobile version