IZBOR S POSAO.HR

Velika potraga za radnicima u Rijeci i okolici! Jedna tvrtka nudi 13. plaću, druga dar za rođendan, treća topli obrok i kada se ne radi…

Idi na originalni članak
Ilustracija - osobe na fotografiji nemaju veze s događajima opisanima u tekstu. : Hrvoje Skočić/Riportal

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam ovotjednu ponudu 10 atraktivnih oglasa za posao. Sretno pri zapošljavanju!

Oglas

Biovega d.o.o. zapošljava Prodavača u eko trgovini (m/ž). Poslodavac nudi plaćeni prijevoz i hranu, poklone za rođendane i prigodne nagrade, nagrade za radne rezultate, više bodova za svaku kupnju u bio&bio i popust na organski jelovnik u Zrno bio bistro. Mjesto rada je Rijeka. Prijaviti se možete do 01.08.2023. putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava na poziciji Asistent u veleprodajnom centru (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Posao uključuje evidenciju i kontrolu ulaznih računa te komunikaciju i suradnju s nadležnim inspekcijama i ostalim nadležnim tijelima RH. Poslodavac nudi atraktivna primanja i bonuse i mogućnost napredovanja unutar tvrtke. Prijaviti se možete do 24.07.2023. putem linka.

Fortitude Recruitment j.d.o.o. zapošljava Voditelja prodaja i rezervacija (m/ž) za hotel i resort. Mjesto rada je Novi Vinodolski, a prijave se zaprimaju do 27.07.2023. Poslodavac nudi stimulativna mjesečna primanja i bonuse, uskladu s radnim mjestom te osiguran smještaj i topli obrok u radnim i neradnim danima.. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

LPP Croatia d.o.o. traži Prodavača (m/ž). Poslodavac nudi atraktivna primanja s bonusima, naknadu za prijevoz i topli obrok, fleksibilno radno vrijeme, besplatnu Multisport karticu i dodatne pogodnosti na kupnju. Mjesto rada je više lokacija navedenih u oglasu, a prijaviti se možete do 24.07.2023. putem linka.

Thermo Stone d.o.o. traži kandidata za poziciju Voditelj prodajnog područja (m/ž). Za ovaj je posao potrebno poznavanje građevinskih materijala, trendova i sudionika na građevinskom tržištu te komunikacijske vještine i orijentiranost ka timskom radu . Mjesto rada je Istra i izvozna tržišta. Prijaviti se možete do 11.08.2023. putem linka.

B for Business d.o.o. traži Voditelja trgovine (m/ž). Traži se ambiciozan, odgovoran i motiviran kandidat koji vidi svoju karijeru u modnoj industriji. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, bonuse za ostvarene rezultate i dodatne nagrade. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 27.07.2023. putem linka.

Bauhaus-Zagreb k.d. traži Stručnjaka za zaštitu na radu (m/ž). Mjesto rada je Rijeku, Pulu, Varaždin, Split, Zadar ili Zagreb. Poslodavac nudi benefite poput trinaeste plaće, nagrada za radne rezultate, prigodnih godišnjih nagrada, naknade za topli obrok i službenog telefona i računala. Prijaviti se možete do 31.07.2023. putem linka.

Adecco Hrvatska d.d. za klijentazapošljava na poziciji Asistent u skladištu (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave se zaprimaju do 19.07.2023. U opisu posla nalazi se utovar, istovar i razvrstavanje robe u skladištu. Poslodavac nudi plaćenu naknadu za prijevoz, materijalne benefite poput božićnice i uskrsnice i slobodne vikende i blagdane. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava Blagajnika / Prodavača (m/ž) u Rijeci. Od kandidata se očekuje odlično snalaženje pri usluživanju kupaca, odgovoran rad na blagajni i trud pri izlaganju robe u skladu sa standardima. Poslodavac nudi naknadu za obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete i popust za zaposlene. Možete se prijaviti do 25.07.2023. putem brze prijave.

Hervis d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelj odjela (m/ž), Voditelj odjela sportske opreme (m/ž), Prodavač / Specijalist za biciklizam (m/ž) i Serviser / Prodavač (m/ž). Prijave se zaprimaju do 01.08.2023.. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa do 200€ mjesečno, besplatno sudjelovanje na sportskim događanjima pod pokroviteljstvom Hervisa i redovito dodatno osposobljavanje. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Ostatak ponude možete pregledati na portalu posao.hr. Sretno u potrazi!

Exit mobile version