SVE JAČI RIJEČKI BREND

Video |Evo u čemu je tajna! Rijeka Advent u prosincu privukao u naš grad lijep broj gostiju: Imaju što i vidjeti!

Idi na originalni članak

Rijeka u prosincu ostvaruje odlične turističke rezultate. za to je svakako zaslužan riječki advent koji je ove godine bogatiji nego ikada prije. Iz godine u godinu sve se više razvija i uz Riječki karneval postaje drugi najpoznatiji turistički brend

Oglas

U Rijeci je u prosincu do današnjeg datuma ostvareno 91 posto dolazaka i 97 posto noćenja u odnosu na rekordnu turističku 2019. godinu.

Više u VIDEOPRILOGU Kanala Ri:

Novinarka: MONIKA INJAC
Snimatelj: IVAN BANOVIĆ
Montažerka: ESTA DEŠPOJA

“Drago nam je da prosinac u Rijeci pokazuje dobar trend oproravka turističkog tržišta, pogotovo Rijeka advent upravo održava odličan uvod, uvertira u period koji nam dolazi, i nadamo se da će se ovi dobri trendovi nastaviti.”, kaže Dominik Damiš, voditelj marketinga Turističke zajednice grada Rijeke.

Iznajmljivači smještaja zadovoljni su popunjenošću. Među njima i Botel Marina.

“Rijeka advent je svakako jedan korak više u ponudi koju i mi nudimo našim gostima koji nas redovito posjećuju, sve ove manifestacije koje se događaju u ovo doba godine.”, kaže Marinela Cesar, voditeljica recepcije.

Riječki advent je ove godine bogatiji nego ikad prije. Božićne lampice i dekoracije prati nikad veći broj adventskih kućica na različitim lokacijama.

“Ima dosta ljudi, zadovoljni smo jako, a nudimo kupus, kobasice, hamburgere, buncek, čevapčiće…”, kaže ugostitelj Ivan Novaković.

Riječki advent rastao je iz godine u godinu te tako postao pravi turistički brend.

“Rijeka advent u suradnji s gradom Rijekom i našim partnerima razvijamo već dugi niz godina. Izuzetno mi je drago da su ne samo partneri, sugrađani, naši gosti prepoznali Rijeka Advent kao jedan brend i drago nam je da ga možemo dalje razvijati. Rijeka Advent postaje uz Riječki karneval lijepi motiv dolaska.”, dodaje Dominik Damiš, voditelj marketinga Turističke zajednice grada Rijeke.

Ove godine uveden je i Winter pass koji omogućava svim turistima koji u gradu borave dva ili više noćenja besplatno razgledavanje gradskih atrakcija., donosi Kanal Ri.

Exit mobile version