LJETO NA GRADINI: Legendarni glumac Zijah Sokolović u subotu na Trsatskoj gradini

Idi na originalni članak

U subotu navečer, 20. 8. u sklopu programa manifestacije “Ljeto na Gradini” sa predstavom “Cabares Cabarei” gostuje poznati glumac i kazališni redatelj Zijah Sokolović koji je glumio i režirao više od 100 predstava, snimio tridesetak igranih filmova, ostvario uloge u više od trideset tv-serija te bio višestruko nagrađivan nekim od najznačajnih glumačkih nagrada.

Oglas

“Cabares Cabarei” je kabaretska forma kazališta u kojoj se preispituje kriza srednjih godina, odnosno trenutak kada čovjek podvuče crtu,  pa preispituje sve što mu se dogodilo, sve što mu se događa i što će mu se dogoditi. Sokolović govori o upoznavanju, o iskustvu, o običnom danu, o uspjehu i neuspjehu, o dogovaranju, o borbi mišljenja, o hrani, o zdravom razumu, o vožnji autom, o budućnosti, o kazalištu kao frižideru zabluda, o mediokritetima, o rodbini, o zaostalosti, o pomirenju sa životom, o budalama, o seksu i starosti, a sve u jedinstvenoj interpretaciji ovog legendarnog glumca, stoji u najavi sutrašnje predstave.

Početak predstave zakazan je za 21 sat, a ulaz se za posjetitelje otvara u 20 sati.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 70 kn, odnosno 90 kn na dan predstave za sjedenje i po cijeni od 60 kn, odnosno 80 kn na dan predstave za stajanje.

Exit mobile version