TESTIRANJE 16. SVIBNJA

Za zdraviji život: U Rijeci i u svibnju možete obaviti test intolerancije na hranu!

Idi na originalni članak

Ako želite popraviti stanje svog organizama, test intolerancije na hranu odlična je prilika!

Oglas

Test intolerancije na hranu, koji se u holističkom centru Virtus provodi biorezonantnim uređajem, traje svega 30-ak minuta a testirati se možete u utorak, 16. svibnja u Cirrus centru u Rijeci na adresi Scarpina 5, od 11 do 18 sati.

Vlasnica centra Virtus Helena Zeman Mandić klijente testira na više od 540 namirnica, a rezultati su joj sjajne smjernice koje joj služe za pripremu individualnih planova prehrane klijentima.

Ovim testiranjem, kaže, brojni klijenti podigli su energiju, popravili raspoloženje, riješili se alergija i viška kilograma.

Što je i zašto nam treba test intolerancije na hranu?

Fokus Virtusa je podići svijest klijentima o namirnicama koje svakodnevno unose u svoje tijelo.

Često ne primjećujemo što sve tijekom dana unesemo u svoj organizam i najčešće smetnje koje uvidimo u funkcioniranju organizma ne povezujemo s namirnicama koje konzumiramo.

Kako izgleda testiranje?

Test intolerancije na hranu pokazat će koje namirnice odgovaraju vašem organizmu, koje biste trebali isključiti, a koje jesti u umjerenim količinama kako bi vaš organizam postigao ravnotežu – objašnjava nam Helena.

Nakon testiranja, klijentu se savjetuje koje namirnice odgovaraju, a koje ne odgovaraju njegovom organizmu.

I još par slova za kraj…kao osvještavanje i motivacija

Rezervirajte svoj termin 16. svibnja u Cirrus centru u Rijeci od 11 do 18 sati, kako biste dobili sve informacije na jednom mjestu.
Više informacija o centru Virtus, terminima i cijeni testiranja potražite na internetskoj stranici www.virtus5.com, Facebooku i Instagramu

Exit mobile version