(FOTO, VIDEO) RIJEKA, KANTRIDA, NAVIJAČI: Svi uživali u još jednom “Povratku na Kantridu”, Rijeka i Zrinjski remizirali

Idi na originalni članak
Foto: Riječanin

Rijeka se još jednom vratila na Kantridu, u prijateljskom susretu s mostarskim Zrinjskim. Armada je briljirala a emocije svih bile su “na najjače”!

Oglas

RIJEKA – ZRINJSKI 1:1 (1:1)

Stadion na Kantridi. Gledatelja: 7500. Sudac: Vedran Jelenčić (Kastav)

Strijelci: 1:0 Župarić (15′), 1:1 Stojkić (40′)

RIJEKA: Prskalo (od 46′ Pandur), Punčec (od 46′ Escoval), Župarić (od 46′ Šimić), Murić (od 46′ Bilić), Andrijašević (od 46′ Halilović), Gorgon (od 46′ Vuk), Puljić (od 46′ Babić), Raspopović (od 46′ Tomečak), Iglesias (od 65′ Ajanović), Capan (od 65′ Hodža), Smolčić (od 46′ Mamić).

ZRINJSKI: Brkić, Gojković, Kunić, Šovšić, Pezer, Stojkić, Jakovljević, Ibanez, Rustemović, Kadušić, Govedarica. Još su igrali: Soldo, Barišić, Rugašević, Barbarić, Zlomislić, Čurjurić, Mandić, Bencun, Lendrić.

U 19 sati na Stadionu Kantrida počela je prijateljska utakmica Rijeka-Zrinjski u sklopu drugog Povratka na Kantridu. Prošle godine na Kantridi je  gostovao Maribor i izgubio 4:0.


Iako je na mitskom riječkom stadionu bilo osjetno manje gledatelja no na  prošlogodišnjoj manifestaciji “Povratak na Kantridu” u organizaciji Armade i partnera, atmosfera na Kantridi bila je na visini – kako to samo i može biti na najljepšem stadionu na svijetu!

Armada je od početka susreta neumorno skandirala i pjevala na svojoj tribini, a lijepom nogometnom ugođaju doprinijelo je i ugodno jesensko vrijeme što je pogodovalo svim generacijama navijača na tribinama – na “zapadu”, “istoku” i “jugu” stadiona, od najmlađih navijača Rijeke do onih koji pamte vremena kada su dres Rijeke nosili Jantoljak, Radin, Juričić, Desnica i drugi velikani u bijeloj majici. Armada se pak nikada nije osvrtala na vremenske uvjete na svome stadionu…

Foto: Riječanin

Bijeli su susret odigrali s dvije momčadi, trener Rožman svakoj je dao po poluvrijeme. U prvom poluvremenu zaigrao je nominalno prvi sastav, a Bijeli su poveli golom Darija Župarića u 15. minuti. Na 1:1 izjednačio je Stojkić u 40. minuti.

Foto: Riječanin

Armada u 60. minuti priredila tradicionalnu bakljadu za pamćenje!

Armada je u 60. minuti utakmice Rijeka-Zrinjski  “ispucala” priličan arsenal baklji, i tako obilježila prijateljski susret na Kantridi. Nadamo se da nije ništa ostalo za Rujevicu, jer kazna za Klub bila bi poprilična i vjerojatno rekordna da se ovako nešto izvede na službenoj utakmici…!

Raspjevana i nikad rasploženija Armada u 60. minuti susreta Rijeka-Zrinjski izvela je svoj jedinstveni “show”: zapaljeno je na stotine baklji što je pružali spektakularnu sliku na stadionu.

Armada tijekom cijelog susreta nije prestajala skandirati i pjevati svima nam dobro poznate navijačke pjesme. Ljubav koja nema granica!!

Exit mobile version