HNK RIJEKA: Miškovićeva poruka igračima: „Ako budemo treći, nema premija“

Idi na originalni članak
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Damir Mišković je nakon neugodnog poraza od Lokomotive (neugodnog zbog pristupa nekih igrača Rijeke!) zaoštrio retoriku prema protagonistima na zelenom travnjaku

Oglas

U današnjoj emisji HR Radio Rijeke „Pod stijenama Kantride“ urednika i voditelja Roberta Ferlina gostovao je predsjednik HNK Rijeke Damir Mišković.

Inače mirnom Miškotu još od petka i one negledljive igre Rijeke u Kranjčevićevoj (OVDJE) „suklja para iz ušiju“, premda to glavni čovjek Rijeke poslovično dobro nastoji sakriti. Ipak, u nekoliko izjava poslije te utakmice jasno se u njegovom glasu čulo nezadovoljstvo prezentacijom nekih igrača koji su bili „samo fizički na travnjaku, a mislima tko zna gdje“.

Da mu je takvoga pristupa dosta, a treba podsjetiti da je slično bilo i nedavno u utakmici s Rudešom u Zagrebu, Damir Mišković jasno je istaknuo i u današnjoj popularnoj radijskoj emisiji javno poručivši igračima: „Ako budemo treći, nema premija“.

Možda nekim igračima na ovaj način dopre do glave da su drugačijim pristupom na terenu, danas, tri kola prije kraja prvenstva, s eventulanim pobjedama protiv objektivno slabijih momčadi Rudeša i Lokomotive, mogli biti na samo bod zaostatka za vodećim Dinamom, s velikim šansama da obrane titulu prvaka Hrvatske!

Damir Mišković u emisiji Pod stijenama Kantride govorio je i o treneru Keku, prijelaznom roku i idućoj sezoni, naglasivši kako je Rijeka već na zimu dovođenjem stopera (Velkovski) i desnog braniča (Pavelić) krenula u pripremu za novu sezonu.

„Cilj nam je kao i svake godine boriti se za naslov prvaka Hrvatske. Želimo što bolje odraditi ova tri kola do kraja i zadržati drugo mjesto. Ako budemo treći neće biti premija“, kazao je Mišković.

Inače, nogometaši Rijeke pripremaju se za sutrašnji prvenstveni ogled s Interom na Rujevici, a sve misli, prema Miškovićevim riječima, usmjerene su ka pobjedi protiv Zaprešićana i pravom daru Armadi za 31. rođendan.

Cijelu današnju emisiju Pod stijenama Kantride možete poslušati OVDJE.

Exit mobile version