OVU SRIJEDU

Video |Radomir Đalović uoči utakmice protiv Neretvanca: ‘Pristup mora biti kao da igramo za bodove’

Idi na originalni članak

Nogometaši Rijeke u srijedu 18. rujna od 18.30 sati na stadionu HNK Rijeka dočekuju Neretvanac iz Opuzena u utakmici 1/16 finala SuperSport Hrvatskog kupa. Nakon trijumfa u Velikoj Gorici momčad Radomira Đalovića nalazi se pred kup ispitom u kojem mora opravdati ulogu favorita i bez puno stresa izboriti plasman u osmini finala.

Oglas

U riječkim redovima se ništa ne prepušta slučaju, priprema za utakmicu istovjetna je prvenstvenim ogledima, a trener Đalović očekuje da takav bude i pristup njegove momčadi.

– Pogledao sam dvije utakmice Neretvanca, analizirali smo ih. Kup je natjecanje u kojem su moguća iznenađenja pa ovu utakmicu moramo shvatiti maksimalno ozbiljno i pristupiti kao da igramo za prvenstvene bodove. Imamo sreću što igramo na našem stadionu i pred našim navijačima što je dodatni razlog da od prve minute tražimo prolaz, rekao je Radomir Đalović.

Budući da se radi o 13. službenoj utakmici ove sezone za očekivati je određene promjene u riječkoj momčadi.

– Sigurno će biti dvije, tri promjene u sastavu, dat ćemo priliku nekim igračima koji se vraćaju nakon ozljeda. Neće toga biti previše jer želimo odigrati ozbiljnu utakmicu, da naši igrači još više osjete teren i atmosferu našeg stadiona.

Đalović će na raspolaganju imati sve igrače s izuzetkom Lovre Kitina.

– Utakmica u Velikoj Gorici nije ostavila velike posljedice. Petrovič je imao određenih problema, ali bit će okej i svi igrači su na raspolaganju.

Utakmica protiv Neretvanca prva je od tri uzastopne na domaćem travnjaku, a svi priželjkujemo da ćemo ovu seriju pred svojim navijačima odraditi s tri pobjede.

– To bismo sigurno svi najviše voljeli, ali ne razmišljamo tako daleko. Najprije Neretvanac pa ćemo onda vidjeti za dalje, zaključio je Radomir Đalović.

Izjavu Radomira Đalovića pogledajte u nastavku.

Exit mobile version