SRETNO

Hrvatska rukometna reprezentacija iz Opatije kreće na Olimpijske igre

Idi na originalni članak

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u Opatiji je na posljednjim pripremama za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu. Izbornik Dagur Sigurdsson okupio je 18 rukometaša koji završnu formu za šesti nastup Hrvatske na Olimpijskim igrama bruse u opatijskoj dvorani Marino Cvetković. Rukometaši i stručni stožer istaknuli su zadovoljstvo svime što im Opatija nudi, od smještaja do uvjeta za trening.

Oglas

Tim povodom posjetio ih je gradonačelnik Fernando Kirigin kako bi im poželio ugodan boravak u gradu kao i uspjeh na Olimpijskim igrama na radost svih hrvatskih navijača. Kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak gradonačelniku je poklonio dres Davida Mandića.

Priliku za susret s rukometašima, pokoju fotografiju i autogram imale su i djevojke Rukometnog kluba Liburnija, članovi Udruge osoba s invaliditetom grada Opatije te mali članovi opatijskog Društva Naša djeca.

Hrvatska muška rukometna reprezentacija boravit će i trenirati u Opatiji do 22. srpnja kad odlazi u Zagreb, odakle će 24. srpnja 2024. godine krenuti put Pariza i Olimpijskih igara.

Našim rukometašima želimo mnogo sreće u Parizu!

Exit mobile version