Neizbrisiv trag: Andreju Kramariću Dvoglavi orao, priznanje riječkih novinara

Idi na originalni članak

Uoči početka humanitarne utakmice na Kantridi Andreju Kramariću uručen je ‘Dvoglavi orao’, trofej Kanala Ri za najboljeg igrača HNK Rijeka u protekloj sezoni. O nagradi su odlučivali riječki novinari koji prate nastupe bijelih.

Oglas

Kramarić je dresu Rijeke odigrao samo prvi dio sezone prije odlaska u Leicester City, ali i to je bilo dovoljno da u 17 utakmica postigne 21 prvenstveni pogodak i uzme titulu najboljeg strijelca MAXtv Prve HNL. Posebno će upamćeno ostati Kramarićevih pet pogodaka protiv Lokomotive, te tri gola protiv Feyenoorda u Europskoj ligi.

I kada je momčad Rijeka All Stars istrčala na zagrijavanje svi su na tribinama pogledom tražili Kramarića. Andrej je na travnjak istrčao nekoliko minuta kasnije od suigrača, a popratio ga je gromoglasan pljesak. Jednom kada je ‘dvoglavi orao’ stigao u prave ruke, uslijedio je novi dugotrajan pljesak u skandiranje “Krama, Krama”…

Riječka publika zaželjela se igrača koji je ostavio dubok trag u dresu Rijeke čemu svjedoči i reakcija publike kada je Kramarić zamijenjen u 61. minuti. Inače, Andrej Kramarić i Ivan Krstanović, bivši prvotimci Rijeke, darovali su Školi nogometa HNK-a Rijeka 200-tinjak lopti.

(hnk rijeka)

Exit mobile version