NOVINARI BIRALI NAJATRAKTIVNIJI DRES EURA: A najljepši među lijepima jest…

Idi na originalni članak

 

Oglas

U „moru“ prelijepih dresova nacionalnih momčadi predstavljenih pred ovogodišnji EURO u Francuskoj, novinari uglednog magazina Four Four Two poludjeli za onim – hrvatske reprezentacije!

Kao rijetko kada, dizajneri uglednih proizvođača sportske opreme potrudili su se da s novim garniturama dresova nacionalnih momčadi koje će uskoro nastupiti na nogometnom EURU nadmaše sve svoje ranije kreacije.

Sve momčadi nastupit će u novodizajniranim dresovima pa ćemo tako na predstojećem EURU vidjeti vrlo vjerojatno svih 48 garnitura dresova – svaka od 24 momčadi koje sudjeluju na Europskom prvenstvu nastupit će i u svojim „domaćim“ i “gostujućim“ garniturama.

Foto: FootyHeadlines

U „moru“ prelijepih kreacija nije lako izabrati najljepšu, no truda su si dali novinari uglednog nogometnog magazina Four Four Two koji su svih 48 dresova poredali po estetskom kriteriju.

Za najlješi dres u jakoj konkurenciji odabran je onaj – hrvatske reprezentacije! „Izbornici“ najljepšeg dresa pritom su se malo čudili samo sebi: “Ovo stvarno ne bi trebalo funkcionirati, taj valoviti uzorak, kockaste čarape, uh te kockaste čarape… Ovako nešto ne bi trebalo funkcionirati, ali doista funkcionira. Sad je jedini problem za Nike – kako ga nadmašiti!“, no nakraju su si morali priznati da upravo hrvatska reprezentacija ima najljepši dres.

Visoko je rangirana i doista prekrasna gostujuća garnitura hrvatskog dresa s dva tona lijepe plave boje koji tvore kockice – na ukupno šesto mjesto. “Kad je o tonovima plave boje riječ, Hrvatska je nenadmašiva, čak i po standardima ljepote koje su postavili svojim dresovima kroz povijest”, stoji u obrazloženju ove odluke.

Sve dresove rangirane po estetskom kriteriju možete pogledati na mrežnim stranicama Four Four Two OVDJE.

Exit mobile version