NK RIJEKA

Rijeka prodaje Pašalića u Premier ligu? Dobila je dosad daleko najveću ponudu

Idi na originalni članak
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Marco Pašalić (23) je već neko vrijeme pred odlaskom iz Rijeke. Nakon što se tijekom prošle sezone nametnuo kao jedan od najboljih igrača momčadi Željka Sopića, zaradio je i poziv u hrvatsku reprezentaciju. Zlatko Dalić vodio ga je na Europsko prvenstvo, čime si je Pašalić dodatno podigao cijenu, a sada je, čini se, došlo vrijeme da Rijeka to i unovči.

Oglas

Dugo se spominjalo da bi Pašalić mogao karijeru nastaviti u Dinamu, ali sada se čini da od toga neće biti ništa jer je Dinamo iz Kolumbije doveo Juana Cordobu na poziciju desnog krila. Osim toga, ogromna prepreka za Dinamo je i odšteta, koja se popela na pet ili više milijuna eura zbog interesa brojnih klubova, primarno s Bliskog istoka.

Velika ponuda iz Premier lige

Sada je ta prepreka još veća jer su tijekom jutra iz više izvora stigle vijesti o novoj, dosad najbogatijoj ponudi. Engleski prvoligaš Wolverhampton poslao je ponudu koja iznosi oko osam milijuna eura kad se zbroji šest milijuna eura garantirane odštete i dio odštete koji se odnosi na bonuse za učinak.

Tako barem tvrde izvori iz Portugala usko vezani uz Jorgea Mendesa, jednog od najjačih menadžera svijeta koji je u Wolvese doveo preko 20 igrača. Pašalić bi tako, ako se ostvare bonusi, postao drugi najskuplji transfer u povijesti Rijeke, odmah iza Andreja Kramarića, koji je 2014. prodan u Leicester City za devet milijuna eura. Naravno, Rijeka tek mora prihvatiti ponudu, ali to bi trebala biti samo formalnost, piše Index.

Exit mobile version