Još samo malo do meča stoljeća između Vladimira Klička i Anthonyja Joshue!

Idi na originalni članak

Spektakularnu borbu Vladimira Klička i Anthonyja Joshue, nasred prepunog Wembleya, pratite večeras od 22.00 sata samo na RTL-u, uz komentare Željka Mavrovića, Filipa Hrgovića i Stjepana Božića

Oglas

Ukrajinac Kličko i Britanac Joshua bore se za naslov svjetskog prvaka. Obojica divova imaju 198 centimetara, favorit je 14 godina mlađi Joshua, ali Klička, koji kaže da je opsjednut vraćanjem titule, ne treba podcijeniti.

Spektakularnu borbu Vladimira Klička i Anthonyja Joshue, nasred prepunog Wembleya, pratite večeras od 22.00 sata samo na RTL-u, uz komentare Željka Mavrovića, Filipa Hrgovića i Stjepana Božića.

Anthony Joshua je aktualni IBF prvak u superteškoj kategoriji, a večeras će se s Vladimirom Kličkom boriti i za super WBA i IBO pojaseve.

“Za mene je 29. travnja još jedan korak na putu ka vječnosti! Je li ovo ključna borba za mene? Nije. Ovo je ključna borba za njega, jer ako izgubi, to će biti njegov boksački kraj. Ja pobjeđujem. Nokautirat ću Klička u mirovinu”, najavio je Anthony Joshua, koji u profesionalnoj karijeri ima 18 nokauta, i to u 18 borbi.

U drugom kutu ringa nasred Wembleya bit će glasoviti Vladimir Kličko, velikan koji do poraza od Tysona Furya, otprije godinu i pol, nije izgubio 11 godina.

“Mlad sam, gladan, ponizan i potpuno opsjednut”, rečenica je Vladimira Klička koja je odjeknula.

Bez obzira na ishod, i jedan i drugi zaradit će po 20 milijuna eura. A meč će ući u povijest po broju gledatelja. Na nogometnom stadionu Wembleyu će, naime, nevjerojatnih 90.000 ljudi uživo pratiti “meč stoljeća”, kako ga mnogi nazivaju.

Hoće li mladost pobijediti iskustvo u borbi za trostruku titulu, pratite od 22.00 sata samo na RTL-u u posebnoj emisiji s Filipom Hrgovićem i Stjepanom Božićem. Borci u ring izlaze u 22.45, a meč bi trebao početi u 23.00 sata. Uz Filipa Brkića, spektakl će komentirati Željko Mavrović.

U nastavku pogledajte kako izgleda transformacija čuvenog nogometnog stadiona Wembleya u boksačko borilište:

Exit mobile version