NA RUJEVICI PREDSTAVLJEN NOVI IGRAČ: Pogledajte što je Alexander Gorgon izjavio na press konferenciji

Idi na originalni članak

Alexander Gorgon u utorak je službeno predstavljen kao novi igrač HNK Rijeka. Gorgon, koji je lani bio drugi strijelac austrijskog prvenstva, već se prošlog tjedna pridružio prvoj ekipi Rijeke.

Oglas

– Prvi dojmovi su jako dobri. Mislim da nije čest slučaj imati ovakve uvjete za trening, kada stojiš na travnjaku i vidiš more. Svi se brinu za mene i nema razloga da ne budem zadovoljan, rekao je Alexander Gorgon.

– Ponosan sam što sam došao u Rijeku. Mnogi misle da je hrvatska liga slabija od austrijske, ali to nije slučaj. Dobio sam poziv iz kluba, znao sam da žele da dođem i to je bilo najvažnije. To je i razlog zašto sam došao, rekao je Gorgon koji je sve najbolje o Rijeci čuo od Marina Leovca.

– Razgovarao sa Leovcem nakon transfera i rekao je sve najbolje o Rijeci, da je to savršeno mjesto za život, za obitelj i to je bila samo potvrda da je moja odluka bila dobra, ustvrdio je Gorgon koji je već posjetio Hrvatsku.

– Nisam bio nikad u Rijeci, ali posjetio sam Makarsku, Brač, Korčulu… Moja supruga je napola Hrvatica, ona će biti sretna ovdje jer zna jezik, ustvrdio je Gorgon.

Nekoliko riječi o novom igraču rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

– Zadovoljstvo mi je da možemo predstaviti Alexa Gorgona, kapetana Austrije Beč, koji je proveo cijelu karijeru u tom gradu i klubu. zadovoljni smo da dolazi u, kako bi rekao jedan legendarni trener, najljepši kutak svijeta. Nadam se da će ovdje biti sretan i da će se pokazati kao pravi potez za nas, ali i za njega, ustvrdio je Ivan Mance.

Pogledajte što je još Alexander Gorgon izjavio na konferenciji za novinare

Exit mobile version