VEČERAS UTAKMICA ODLUKE: Rukometaši Zameta nakon „čuda u Parizu“ love povijesni proboj u Kupu EHF!

Idi na originalni članak

Utakmica se igra u Centru Zamet u subotu s početkom u 20.30 sati, ali onaj atraktivni najavni dio s led rasvjetom, laserima i dimnim efektima počinje u 20.15 sati

Oglas

Već dugo nije vladao ovako velik interes za utakmicu rukometaša Zameta! Nakon senzacionalne pobjede u Parizu protiv ekipe US Creteila Zamet u subbtu navečer očekuje uzvratni susret europskog EHF kupa.

Zamet je u Parizu slavio rezultatom 32:29 protiv objektivno puno jačeg protivnika i upisao jednu od najvećih pobjeda u svojoj povijesti.

Utakmica se igra u Centru Zamet u subotu 10. rujna s početkom u 20.30 h, ali onaj atraktivni najavni dio s led rasvjetom, laserima i dimnim efektima počinje u 20.15.

Ulaznice se na dan utakmice mogu kupiti u sustavu mojekarte.hr i u Dallas music shopu te na ulazu u dvoranu od 18.30 h po cijeni od 30 kn.

U najavi utakmice na europski iskorak RK Zamet osvrnuli su se Vedran Babić – direktor RK Zamet, Valter Matošević – trener prve ekipe RK Zamet i Marin Đurica – igrač prve ekipe RK Zamet.

“Isplatio se svaki prijeđeni kilometar do Pariza obzirom na pristup igrača i pruženo na terenu. Ovo je primjer da u sportu nije sve mjerljivo imenom protivnika, jer su naši igrači ostavili srce na terenu i iako neočekivano, zasluženo pobijedili. Nakon nekoliko dana čestitke nisu prestale pristizati što je dokaz da su ljubitelji sporta željni vrhunskog rukometa i jedva čekamo utakmicu u subotu“, rekao je Vedran Babić, direktor RK Zamet.

“U Parizu smo pobijedili jakog protivnika, 4., 5. ekipu francuske lige što dovoljno govori o kakvom se klubu radi. Ta utakmica je iza nas i okrećemo se utakmici u subotu u kojoj ćemo pružiti svoj maksimum pred svojim navijačima. Naše prvenstvo počinje 24. rujna gostovanjem u Poreču, prvenstvo će biti jače nego prošle sezone obzirom da su u ligi četiri ekipe manje. Naš dobar start bi trebao biti imperativ, tako smo krenuli i protekle sezone i na kraju ostvarili odličan plasman.”, dodao je Valter Matošević, trener RK Zamet.

“Iz Pariza dolazimo s odličnim dojmovima i s pobjedom protiv veoma jake ekipe. Možda su nas oni malo potcijenili i ostali su iznenađeni našom pobijedom. U Parizu smo ostvarili malo čudo i najveće iznenađenje u EHF kupu. U subotu je nova utakmica u kojoj će Creteil imati drugačiji pristup i želju za pobjedom i prolaskom dalje. Pozivam sve gledatelje da nas podrže u subotu na rukometnoj fešti!”, zaključio je Igrač RK Zamet Marin Đurica.

Upiši se i ti na rukomet!

Rukometni klub Zamet i generalni sponzor kluba INA provode akciju Upiši se i ti na rukomet! s ciljem popularizacije bavljenja rukometom i sportom uopće. U sklopu akcije RK Zamet i INA osmislili su promotivnu igru u kojoj će najsretniji dobitnici ostvariti uključivanje u sustavan proces treniranja Rukometne akademije RINA godinu dana kao i dobivanje službene odjeće i godišnje ulaznice za sve domaće utakmice prve ekipe rukometnog kluba Zamet. Više informacija moguće je dobiti na službenoj Facebook stranici RK Zamet.

Exit mobile version