ODLIČNA VIJEST

Croatia Airlines povećava broj letova na međunarodnim linijama; Pogledajte raspored!

Idi na originalni članak
Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Croatia Airlines od početka srpnja najavljuje povećanje broja tjednih operacija na gotovo svim linijama. Croatian Aviation donosi planirani raspored od početka srpnja na svim linijama:

Oglas

Iz Zagreba:

Za prvi tjedan srpnja najavljeno je gotovo 100 tjednih letova iz Zagreba na 14 međunarodnih linija. Linije za Atenu i Rim prometuju preko Splita odnosno Dubrovnika.

Iz Splita:

Croatia Airlines u najavi ima čak 40 tjednih letova iz splitske zračne luke prema 12 različitih destinacija. Najveći broj operacija odnosi se na linije prema zračnim lukama u Njemačkoj.

Iz Dubrovnika:

Iz dubrovačke zračne luke hrvatski nacionalni avioprijevoznik planira više od 20 tjednih letova prema 6 zračnih luka, od čega će najveći broj tjednih letova imati linija prema Frankfurtu i Parizu.

Iz Rijeke:

Croatia Airlines na početku srpnja imat će više od 160 tjednih letova prema navedenim zračnim lukama u Europi iz Zagreba, Splita, Dubrovnika i Rijeke, što je značajno povećanje u odnosu na lipanj. U drugoj polovici srpnja očekuje se dodatno povećanje broja operacija, a valja napomenuti da je i popunjenost putničke kabine na većini linija značajno porasla u odnosu na prethodne mjesece, što je s jedne strane i očekivano, s obzirom na to da uskoro ulazimo u samu špicu ljetne sezone, piše Croatian Aviation.

Exit mobile version