DRAMA U HNS-u: Vrdoljak potvrdio da je spreman sam dati mandat na raspolaganje

Idi na originalni članak

Vrdoljak je priznao da je razgovarao s Plenkovićem, naglasivši da su ga zanimale njegove namjere

Oglas

“Spreman sam dati mandat na raspolaganje”, kazao je Vrdoljak nakon sastanka u središnjici HNS-a, dodavši da neka članovi stranke odluče. “Moja politička karijera zadnja je, na prvom mjestu mi je interes Hrvatske”, izjavio je Vrdoljak nakon što se neformalno sastalo najuže vodstvo HNS-a, a sutra bi sjednicu trebalo održati Predsjedništvo stranke.

Vrdoljak je priznao da je razgovarao s Plenkovićem, naglasivši da su ga zanimale njegove namjere. Na pitanje zašto su ušli u pregovore s HDZ-om, a prije samo mjesec dana pokrenuli su opoziv HDZ-ove Vlade, odgovorio je da je to sve povijest i politika:

“Politički rejting neću nikada staviti ispred boljeg obrazovanja za moje troje djece. Ako je ijednom roditelju bitniji politički rejting od boljeg obrazovanja za njegovu djecu, ja taj nisam”.

“Odluka o slaganju većine s Plenkovićem nije individualna odluka, o tome će se razgovarati na tijelima stranke, ne pada mi na pamet ići mimo stranke. Na tijelima stranke donijet ćemo odluku i o vodstvu i o budućnosti stranke”, poručio je Vrdoljak, dodavši da je s premijerom vodio razgovore kako to prezentirati pred strankom.

Za njega HNS nije izgubio nigdje osim u Varaždinu. “Nitko nikad nije toliko puhao za vratom Bandiću kao Mrak”, poručio je Vrdoljak.

Vijesti.hr

Exit mobile version