TMURAN TJEDAN

Video |Kakvo će biti vrijeme u ovom tjednu? Započelo je tmurno, u idućim danima neće biti oduševljeni oni koji pate zbog južine!

Idi na originalni članak

Na Jadranu do kraja tjedna vrijeme po južini pa i dalje ostaje promjenjivo ili pretežno oblačno s povremenom kišom

Oglas

Danas u unutrašnjosti malo stabilnije, ali već sutra se kiša vraća cijeloj zemlji, za vikend je izgledna izraženija promjena.

Tjedan smo počeli promjenjivim vremenom, ponegdje će i danas biti pretežno oblačno, u unutrašnjosti su izgledna sunčana razdoblja, osobito u Slavoniji. Uz obalu povremena kiša, češća i obilnija na sjevernom dijelu. Navečer u gotovo cijeloj zemlji nova doza oblaka i oborina. Puhat će većinom umjereno jugo i jugozapadnjak, a temperatura bez veće promjene, u unutrašnjosti malo viša.

U unutrašnjosti i do kraja tjedna većinom oblačno, tmurno i sivo, bit će i povremenih oborina – u početku većinom slaba kiša ili rosulja, ali pred vikend i za vikend lokalno i obilna kiša. Prema vikendu postupni porast temperature, ali već u subotu će uz nagli pad temperature kiša prelaziti u susnježicu ili snijeg, a izgledna je i nova epizoda prave zimske hladnoće.

foto: rtl

Na Jadranu do kraja tjedna vrijeme po južini pa i dalje ostaje promjenjivo ili pretežno oblačno s povremenom kišom. U četvrtak jača južina, u petak i subotu će biti jakog i olujnog juga i oštra, ali i obilnih oborina, moguće i izraženih pljuskova. S obzirom na karakteristike vremena čini da ni treći adventski vikend neće biti baš boravak na otvorenom, prenosi danas.hr.

Exit mobile version