NOVI KANDIDAT

Miro Bulj kreće u utrku za Pantovčak? ‘Moguće da za par dana objavim kandidaturu’

Idi na originalni članak
Foto: Pixsell

Miro Bulj najavio je moguću kandidaturu za Pantovčak, kazavši da “debelo razmišlja” o svom idućem koraku. ‘Jer ovakvo ponašanje predsjednika, premijera i ministra obrane ispod svake razine jedne ozbiljne države’, dodao je.

Oglas

Mostov zastupnik i sinjski gradonačelnik Miro Bulj najavio je mogućnost kandidature na predsjedničkim izborima krajem godine.

Bulj se tijekom konferencije za medije u Saboru osvrnuo na mogući odlazak pripadnika oružanih snaga u NATO aktivnosti za potporu Ukrajini, što je dan ranije odbio aktualni predsjednik Zoran Milanović. Premijer Andrej Plenković nadovezao se kazavši da je Milanović time spasio pet časnika od odlaska u Njemačku.

Bulj je na konferenciji za medije pitao premijera zašto ne šalje vojsku na hrvatske granice, nego umjesto toga “potiho gura časnike” te se “hrvatska država” tako “upliće u rat”.

‘Moguće da za nekoliko dana objavim kandidaturu’

“Lolo, Plenkoviću, ako te ja toliko iritiram, dođi u Sabor s prijedlogom da hrvatsku vojsku, protivno volji, uplićeš u nepotreban rat kako bi pogodovao svojim gazdama i dodvorio se Macronu i ostalima”, poručio je Bulj.

Nakon toga je najavio i svoju moguću kandidaturu za Pantovčak, kazavši da “debelo razmišlja” o svom idućem koraku.

“Jer ovakvo ponašanje predsjednika, premijera i ministra obrane ispod je svake razine jedne ozbiljne države”.

Novinari su ga pitali je li taj korak predsjednička kandidatura, na što je Bulj odgovorio: “Moguće je da za nekoliko dana objavim svoju kandidaturu. Vrijeme je da običan čovjek, iz naroda… Kaže se da će uletjeti u šesnaesterac i običnim jezikom ću pozvati hrvatski narod da imaju koga podržati”, zaključio je Bulj, piše Net.hr.

Exit mobile version