NEPOSLUŠNI GRAĐANI

Nove točke zaraze? Skratili radno vrijeme dućana, a Hrvati navalili na benzinske postaje!

Idi na originalni članak
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Policija je već intervenirala na nekim benzinskim postajama

Oglas

VIDEO DANA

Kafići i restorani u njihovu sklopu su zatvoreni, no u prodajnim prostorima gdje se naplaćuje gorivo kupcima je dostupna i roba široke potrošnje, od hrane do pića.

Nakon što je zbog sprečavanja širenja koronavirusa Nacionalni stožer civilne zaštite zabranio rad ugostiteljskih objekata, a nakon toga radno vrijeme trgovina ograničio do 17 sati, neki su priliku za okupljanje vidjeli na benzinskim crpkama kojima radno vrijeme nije ograničeno, piše u srijedu Večernji list.

Policija već intervenirala na nekim postajama

Policija je stoga već intervenirala na nekim benzinskim postajama. Kafići i restorani u njihovu sklopu su zatvoreni, no u prodajnim prostorima gdje se naplaćuje gorivo kupcima je dostupna i roba široke potrošnje, od hrane do pića.

No nakon našeg poziva i upozorenja na okupljanje oko benzinskih postaja, najavio je da će na sjednici Stožera civilne zaštite dati na raspravu i problematiku prodaje trgovačkog asortimana na benzinskim crpkama nakon 17 sati.

Policija obilazi objekte nužne sa funkcioniranje opskrbe

Navode i da policijske službe svakodnevno obilaze sve objekte koji su nužni za funkcioniranje opskrbe pa tako i benzinske crpke te da postupaju po svim dojavama građana. Konkretne podatke o broju intervencija zbog nedopuštenog okupljanja oko benzinskih postaja nismo uspjeli dobiti, donosi Večernji list.

Net.hr

Exit mobile version