PRIČAJ MI PRIČU...

Prenose ga ljubimci, ubija ga alkohol: Evo svih teorija zavjere o koronavirusu!

Idi na originalni članak
Foto: RTL

Osim putem cjepiva, svijet se može kontrolirati i putem 5G mreže, ona je isto postala ključna u priči teoretičara

Oglas

VIDEO DANA:

Kada se dogodi globalna kriza, ljudi prirodno traže odgovore koji bi im mogli objasniti zašto su se našli u tok situaciji? Tko im je to učinio? Zašto? Kako jedan virus u 2020. godini može ubiti toliko ljudi, a pola svijeta je nemoćno? Je li to zapravo samo dio većeg plana urote?

Jesu li to Kinezi smjestili Americi i objavili treći svjetski rat? Gdje su Rusi u toj priči? Želi li se istrijebiti stare i nemoćne? Ipak je i to način prirodne selekcije. Žele li farmaceutske industrije zaraditi prodajom još jednom cjepiva? Žele li nas kontrolirati? Kakve veze 5G mreža ima s koronom?

Wuhan 400 je savršeno oružje. Napada samo ljude. Oko 2020., opaka bolest koja napada pluća raširit će se planetom. Napadat će respiratorni sustav, bit će otporna na sve poznate tretmane.

To su dijelovi romana američkog pisca Deana Koontza iz 1981. Ipak, u njegovoj priči, virus koji se širi ima smrtnost od 100 posto. Ali njegovo ime, Wuhan 400, priča o razvoju savršenog bio oružja koje se iz Kine dovodi u Ameriku, palo je na itekako plodno tlo.

Prvo su Kinezi optužili Amerikance da su njihovi vojnici donijeli virus, ali kad je epidemija stigla do Amerike, odjednom nije jasno zašto bi to Sjedinjene države napravile svojim građanima?

“Pričam stalno o kineskom virusu i mislim to. Od tamo je stigao. To uopće nije rasistički. Dolazi iz Kine. Želim biti precizan”, rekao je američki predsjednik Donald Trump.

Teorija je mnogo:

COVID-19 nije samo hibridno američko oružje za borbu s Rusijom i Kinom, već dio većeg projekta masovnog ubojstva ostarjeloga stanovništva Europe. Pandemiju se zapravo koristi za ekonomske interese – gospodarstva će krahirati.

“Rizik je na građanima”

“Banke će debelo zaraditi na hrvatskoj državi ako se Plenkovićev plan ostvari. Banke se ne odriču kamata, ne snose nikakav rizik. Sav rizik je na građanima. I naravno farmaceutska industrija, kao što su nam prodavali tamiflu za kojeg se kasnije ispostavilo da ništa ne vrijedi”, rekao je Ivan Pernar.

Pernar smatra da se premalo spominjuje dob umrlih, kao i da se koroni pripusuju smrti koje to možda i nisu

“Srž prevare je da se navode samo smrti povezane s koronom. Sve smrti koje nemaju veze s koronom se ignoriraju kao da ne postoje, a ovi koji su od korone e to se amplificira, naglašava”, rekao je Pernar.

Priča se i o cjepivima, sve je ovo iz farmaceutskih interesa bruje društvene mreže. Osim putem cjepiva, svijet se može kontrolirati i putem 5G mreže, ona je isto postala ključna u priči teoretičara jer smatraju neki da ta mreža slabi imunitet.

“Truje stanice pomoću fantastične elektromagnetske snage. I jednom kad su stanice zatrovane, one luče egzosome. A oni su ih preimonovali u virus zvan COVID-19”, rekao je britanski publicist David Icke.

Jedna od teorija da je sve počelo s juhom od šišmiša

“Koronavirus pripada obitelji obične prehlade. Ako ste ikada čitali literaturu o biooružju, jasno piše da je najbolji način, posjedovati visoko zarazni prehlada tip virusa koji služi kao prijenosnik bio oružja”, kazao je američki voditelj i teoretičar Alex Jones.

Kokain ubija koronu, alkohol ubija koronu, češnjak ubija koronu – sve ovo kruži internetom. Kao i da virus podmuklo prenose kućni ljubimci – iako za sada nije zabilježen ni jedan slučaj.

Jedna od teorija je da je sve krenulo s juhom od šišmiša, ali i ta je “pala u vodu”. Ona koja je preživjela i koja je službena jest da je sve krenulo s ove tržnice divljih životinja iz Wuhana.

Vijesti.hr
Exit mobile version