DORIS STANKOVIĆ

Prvo pojavljivanje! Dalibor Matanić stigao na sud s influencericom koju je nazvao ‘spodobom’

Idi na originalni članak
Photo: Josip Mikacic/PIXSELL

Doris je protiv Matanića podigla privatnu tužbu zbog uvrede i klevete, piše Net.hr.

Oglas

Prije tri godine svi mediji u hrvatskoj pisali su o sukobu redatelja Dalibora Matanića i influencerice Doris Stanković koji je započeo preko društvenih mreža početkom rujna 2021. godine. Cijeli slučaj završio je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, a danas su se obje strane na istom pojavile. Doris je protiv Matanića podigla privatnu tužbu zbog uvrede i klevete.

Podsjetimo, Matanić je početkom rujna 2021. godine preko svog Facebook profila prozvao Doris jer je tražila besplatnu večeru u jednom porečkom restoranu u zamjenu za promoviranje na društvenim mrežama. Dalibor je između ostalog, nazvao influencere “neradničkom bagrom” i pozvao na bojkot njihovih usluga te je istaknuo da je “influencerstvo rezervirano za šljam”.

Matanić je povukao javnu ispriku

“Ova influencerska spodoba (kažu da joj je ime Doris Stanković) što je pokušala ucjenjivati restoran Cotton Club u Poreču koji ju je na sreću odbio – meni je osobno prelila čašu. U ime naših roditelja i njihovih roditelja – radničke klase koja je sve svoje morala zaraditi radom – pozivam vas da mi se pridružite u lobiranju kod svih tzv. klijenata…”, napisao je tada.

Matanić je tu svoju objavu obrisao te se je ispričao Doris na Facebooku. No, njihovo primirje vrlo je kratko trajalo. Nakon članka u Novostima u kojem se spominju Dorisini stavovi o pobačaju, silovanju i transrodnosti, Matanić je odlučio povući svoju javnu ispriku.

“Nakon izjave sporne influencerice da je pobačaj zločin, transrodnost bolest i da žrtvama silovanja treba zabraniti pobačaj – povlačim sve isprike. Ovo je puno dublji problem od džaba večere i to nije Hrvatska kakvu želimo. Hvala svima na podršci”, napisao je Maranić tada na svom Facebooku.

Exit mobile version