„SVI ZA DOMINIKA“: Delnička policija u humanitarnoj akciji za liječenje trogodišnjeg dječaka

Idi na originalni članak

Policijski službenici policijske postaje Delnice u subotu 8. travnja sudjelovali su na humanitarnom turniru u kuglanju i pikadu pod nazivom „Svi za Dominika“

Oglas

Turnir su organizirali Ugostiteljski obrt „Predah“, Sportske zajednice grada Delnice, Mjesno društvo Crvenog križa Delnice i Centar za informiranje i prevenciju na području grada Delnica. Spomenuti turnir organiziran je radi prikupljanja novčanih sredstava nužnih za liječenje trogodišnjeg dječaka, koji boluje od rijetke genetske bolesti.

U ovoj hvalevrijednoj akciji u kuglanju se natjecalo 48 ekipa, dok su u pikadu nastupila 84 natjecatelja. Delnička policija na turniru je nastupila ekipno u kuglanju te pojedinačno u pikadu. Dobrovoljni prilozi prikupljani su tijekom samog turnira i kasnije, a zajedno s dosad prikupljenim donacijama građana i pravnih osoba osiguran je novčani iznos od ukupno 40.000 kuna za kupnju potrebne medicinske opreme.

Policijski službenici Policijske postaje Delnice spremno su se odazvali ovoj akciji te sudjelovali u sportskom dijelu i u prikupljanju novčanih sredstava s čime će nastaviti i nadalje, a sva prikupljena novčana sredstva bit će predana roditeljima trogodišnjeg dječaka za nastavak njegova liječenja.

Exit mobile version