NAJVEĆI NAVIJAČ LIVERPOOLA

Bruno je iz potresa spasio samo jednu stvar; Hrvatska se digla na noge kako bi pomogla!

Idi na originalni članak
Screenshot RTL

Petrinjac Bruno Lončarević zahvaljuje na donacijama i svakom obliku pomoći jer njegov dom u Petrinji je uništen

Oglas

Nakon objave naše priče, radiologu i najvećem petrinjskom navijaču Liverpoola  koji je iz razrušenog stana spasio samo jednu sportsku uspomenu, javili su se brojni obožavatelji ovog kluba iz Hrvatske i šire.

Petrinjac Bruno Lončarević zahvaljuje na donacijama i svakom obliku pomoći jer njegov dom u Petrinji je uništen.

Više u VIDEOPRILOGU:

Sve je počelo s javljanjem uživo u RTL-u Danas

Sve je počelo javljanjem uživo sinoć u RTL-u Danas s tablom omiljenog kluba koju je spasio iz srušenog doma u Petrinji. Odmah nakon toga, Brunin život se potpuno promijenio: “Telefon nije prestajao zvoniti, poruke, pozivi, ljudi nude smještaj, pomoć na sve moguće načine bilo to donacije, financijski od hrane do odjeće. Nudilo se apsolutno sve.”

Podrška i donacije mu ne prestaju stizati iz svih dijelova Hrvatske pa i šire. On i njegova obitelj za sada su smješteni u zagrebačkom stanu kod prijatelja.

Navijač Liverpoola se zahvalio svima: “Hvala RTL-u, hvala u ime cijelog grada Petrinje i  u ime moje obitelji, svima hvala, svim navijačkim udrugama hrvatskih klubova, svim volonterima, svim udrugama koji pomažu na sve moguće načine u ovom nesretnom događaju.

Za pomoć su se javili i nogometaši

Sav višak donacija proslijedit će svojim Petrinjcima čiji su domovi stradali u potresu. Poseban račun otvorili su i u Hrvatskoj udruzi navijača Liverpoola. Za pomoć su se javili i hrvatski nogometaši koji su igrali za Liverpool te obećali da će, čim bude moguće, ostvariti Brunin san i otići zajedno na Anfield. Čeka se potez slavnog kluba.

Predsjednik Kluba navijača Liverpoola u Hrvatskoj Zoran Đekić kaže kako jedonstavno vjeruje da će nekoga stvarno pogoditi to kad gleda razrušenu zgradu i čovjeka koji je iz zgrade izvukao “This is Anfield” znak i da je to jedna simbolika koja se ne može vidjeti svugdje.

Bruno je inžinjer radiologije

A kada nije strastveni navijač Liverpoola, Bruno je jedan od devetero inženjera radiologije u Klinici za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević.

Pročelnica za radiološku i ultrazvučnu dijagnostiku, dr. Fran Mihaljević Klaudija Višković za Brunu ima samo riječi hvale: “Ja sam bila Bruni i mentor tijekom njegovog studija radiološke tehnologije tako da ga poznajem niz godina, mi ga svi iznimno cijenimo, volimo i poštujemo ga izvanrednog radiološkog tehnologa.”

Voiditelj Zavoda za radiologiju i ultrazvučnu dijagnostiku, dr. Fran Mihaljević Milivoje Todić kaže kako je i on na neki način vezan za Petrinju jer je tamo radio devet godina pa da postoje te neke emocionalne veze te da su tako nekako Brunu podigli iz problema u koji je zapao.

Dok samozatajni i skromni Bruno svima zahvaljuje na donacijama i svakom obliku pomoći, navijači i cijela Hrvatska njemu i svim Petrinjcima pjesmom poručuju kako nisu sami.

Nataša Vidaković/Vijesti.hr

Exit mobile version