NOĆNA KONTROLA

(VIDEO/FOTO) Gomila studenata partijala kod studentskog doma, policija ih rastjerivala nekoliko puta!

Idi na originalni članak
Foto: RTL

Nakon što im je policija prekinula prvi party, studenti su se opet okupili

Oglas

Izgleda kako studentima nedostaju zabave jer se u petak navečer kod Studentskog Doma “Stjepan Radić” u Zagrebu okupilo njih mnogo kako bi se malo opustili i podružili.

Međutim budući da su epidemiološke mjere još uvijek na snazi, zabavu im je pokvarila policija, pišu Vijesti.hr.

Pogledajte VIDEO:

Studentica i stanarka u domu kazala nam je kako nitko ne zna što se točno slavilo, ali kako su se svi čudili što se toliko ljudi okupilo.

“Zabava nije dugo potrajala jer je oko ponoći došla policija i rastjerala gomilu”, kaže stanarka. “Međutim studenti su bili uporni i ponovno su se okupili. Ni taj drugi pokušaj nije dugo trajao jer je policija ponovno došla i prekinula party.”, prenose Vijesti.hr

Još jedna stanarka doma kaže kako takvo okupljanje nije rijetkost: “Okupljanje prvo počinje na kampusu i to je uvijek tako, doslovno svaki dan, a oko 22 sata ih s kampusa rastjeraju redari. I tako se zabava seli na Mladost. Jučer su bili prvo na kampusu, zatim su se preselili na Mladost odnsono na parkiralište kod Caffe bara ‘Roko’, a nakon toga je došla policija i rastjerala ih.”

Stanarka je dodala kako tu nije bio kraj fešte: “Nakon toga, zabava je premještena kod Kineziološkog fakulteta gdje je ubrzo došla policija i party je bio gotov.”

Na facebook grupi “Studentski dom ‘Stjepan Radic’ – ‘Sava'” osvanula je objava kako studenti partijaju, a komentari su puni podrške i nostalgijom za zabavama i druženjima.

E. Toplovčan/Vijesti.hr

Izvor: Facebook/Studentski dom “Stjepan Radic” – “Sava”
Exit mobile version