JE LI IPAK PREKASNO?

Jeste li za odmor u Dalmaciji u pola cijene?: ‘Cijenu smo spustili za 50 posto, nadamo se domaćim gostima’

Idi na originalni članak
Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Tjedan odmora vrijedan traje od 16. do 25. listopada kad će domaći gosti moći uživati u pola cijene. No u akciju se nisu svi uključilli, pa treba pažljivo birati željeni odmor.

Oglas

Od smještaja, restorana, atrakcija, lokaliteta treba vidjeti gdje se što nudi. Dragana Eterović provjerila je ponudu na Makarskoj rivijeri i nije propustila isprobati zip line na Biokovu.  Odmor, možda i uz dozu adrenalina u samo pola cijene. U tjedan odmora vrijedan uključila se i turistička agencija koja nudi turu zip linom na Biokovu koju nismo propustili.

“U tom tjednu očekujemo domaće ljude,a cijenu smo spustili 50 posto. I za djecu još dodatnih 50 posto. Cijena će biti 150 kuna za odrasle i 75 za djecu”, kazao je Thomsas Mravačić, iz turističke agencije iz Makarske.

Više u VIDEOPRILOGU:

Makarske plaže su se ispraznile I trenutno tamo odmaraju tek rijetki gusto.

Turistički djelatnici primjećuju da je tjedan namijenjen domaćem gostu ipak prekasno.

“Mislim da je malo zakasnilo, iz tog razloga smo mi krenuli i malo prije sa akcijom to smo marketinški za svoju kuću napravili već za 25. rujan. Namjenjeno je za domaće ljude, da upoznaju malo destinaciju i da putuju i u našoj zemlji jer je prekrasna“, kazao je jedna direktorica hotela iz Makarske.

I dok gosti mogu uživati na plaži, bazenu ili na Biokovu, brojni restorani u Makarskoj su već zatvorili vrata.

“U županiji su se najviše uključili smještajni kapaciteti iz Splita i Makarske rivijere, isto su se uključili i razni lokaliteti kao npr. Skywalk koji je najznačajni lokalitet rekao bi i u Hrvatskoj ove godine”, kazao je Joško Stella, direktor TZ Splitsko- dalmatinske županije.

Tjedan odmora traje do 16. do 25 listopada, ali ponudu na određenoj destinaciji treba ipak provjeriti, a onda preostaje za one koji uspiju samo uživati.

Vijesti.hr

Exit mobile version