TURISTI SU ZADOVOLJNI

Na otoku Krku i do 50 posto spustili cijene smještaja: Kraj sezone donio dobro vrijeme i još bolje cijene!

Idi na originalni članak
Foto: Malinska (Mateo Levak/Riportal)

Apartmani, hoteli i kampovi spustili su svoje cijene i po 50 posto

Oglas

Polovina je rujna, a na moru je vrijeme neusporedivo bolje nego u srpnju. Za one koji vole, žele i mogu putovati dobra je vijest da su i cijene neusporedivo bolje, odnosno niže nego na samom vrhuncu sezone.

Pogledajte više u Videoprilogu:

Apartmani, hoteli, kampovi, bar oni koje smo mi obišli, spustili su cijene i po 50 posto.

Par iz Njemačke bio je na godišnjem i početkom kolovoza, ali kažu da im je bilo prevruće i previše ljudi. Zato su se vratili u rujnu i već deveti dan uživaju u kampu s pet zvjezdica u Omišlju.

“Došli smo jer je vrijeme savršeno, cijena je u redu, nije kao u visokoj sezoni, hrana je stvarno dobra u restoranu i jako je čisto”, rekla je Bianca iz Njemačke.

Luksuznu mobilnu kućicu u istom kampu izabrali su gosti iz Bosne i Hercegovine koji su zadnjih godina na radu u Münchenu. Ljetovanje u rujnu, kažu, jednako je lijepo kao usred ljeta.

“Zadovoljni smo, cijene su pristupačne s tim da je turista manje kao što se vidi i nisu takve gužve”, rekla je Kristina Popović.

Kako raste datum, tako pada i cijena. “U srcu sezone cijena mobilne kućice bila je 2100 kuna po noćenju, prošli smo kroz dva termina snižavanja cijena, nakon ovog vikenda cijene noćenja će biti 800 kuna”, rekao je Luka Majcen, direktor kampa u Omišlju.

U gradu Krku, na samom moru, Boutique je hotel s deset soba. Iako ima dugu povijest, uređen je, a luksuzan apartman smješten na vrhu, gostima oduzima dah.

“Trenutačno se nalazimo u samom centru grada u hotelu s 4 zvjezdice u kojem možete boraviti po atraktivnim cijenama, gotovo 40 posto su niže cijene nego na vrhuncu sezone“, rekla je Ana-Marija Lončar, referentica prodaje i marketinga u hotelu.

Prilagođavaju se svi koji žive od turizma. “Trenutno su cijene nešto niže, otprilike 20 do 25 posto i što se tiče ljeta bilo je sasvim u redu, naime mi imamo iznajmljivanje glisera tako da ljudi vole ići sami na more”, rekao je Dean Stolfa, iznajmljivač glisera u Malinskoj.

Cijene su snizili i privatni iznajmljivači. U ovoj kući sa sedam apartmana u Malinskoj rezervacije imaju i za listopad, a sve je više domaćih gostiju. Cijene za noć su u eurima.

„Sedmi i osmi mjesec dajemo za 80 eura za dvoje, a sada je 50 eura. Mislim da svatko tko želi utrošiti novac u turizmu, sada je najisplativije vrijeme”, rekao je Ivan Barbiš, vlasnik apartmana u Malinskoj.

Razlog je sasvim jasan- rijetko kada se poklope i lijepo vrijeme i pristupačne cijene.

Vijesti.hr

Exit mobile version