VREMENSKA PROGNOZA

Video |VRIJEME Prognoza za vikend ne može biti bolja, nadamo se da neće biti iznenađenja!

Idi na originalni članak

Danas pretežno sunčano ili vedro bit će već od jutra. Jutarnja temperatura slična današnjoj u unutrašnjosti između 5 i 10, a na Jadranu 9 i 14 Celzijevih stupnjeva uz uglavnom slab vjetar. U drugom dijelu dana temperatura će osjetno porasti i to osobito u kopnenim krajevima zemlje

Oglas

Sunčano, suho i iznadprosječno toplo u cijeloj zemlji čeka nas sutra, za vikend pa i veći dio idućeg tjedna.

Danas pretežno sunčano ili vedro bit će već od jutra. Jutarnja temperatura slična današnjoj u unutrašnjosti između 5 i 10, a na Jadranu 9 i 14 Celzijevih stupnjeva uz uglavnom slab vjetar.

U drugom dijelu dana temperatura će osjetno porasti i to osobito u kopnenim krajevima zemlje. U središnjem dijelu unutrašnjosti bit će od 22 do najviše 24 Celzijeva stupnja. U Slavoniji i Baranji bit će i koji stupanj više do 25 ili 26, a ostat će također sunčano ili uz malu naoblaku i slab jugozapadni vjetar.

Na Jadranu pretežno sunčano ili vedro, osobito na obali i otocima, ali viša temperatura mjerit će se u Gorskom kotaru i Lici. Zbog blizine još uvijek svježeg mora bit će između 20 i 22. I ovdje obilje sunca, a vjetar sutra slab jugozapadni ili južni.

Danas toplo, a za vikend, pogotovo u unutrašnjosti gdje će temperatura dosegnuti 30 ili čak koji stupanj više, vrlo toplo. Toplo i suho bit će i većinu idućeg tjedna, a kako sada izgleda tek u srijedu poslijepodne ili navečer čeka nas manja promjena vremena koja će malo sniziti temperaturu.

Na Jadranu također sunčano i toplo, ali ipak manje nego u unutrašnjosti. Najviša temperatura ovdje će biti oko 25 i to početkom tjedna, a od ponedjeljka će jačati jugo. Manja promjena vremena i ovdje u srijedu kad će biti pljuskova, piše Danas.hr.

Exit mobile version