NESLOGA U MOST-U

Zbog Marina Miletića MOST napuštaju Nino i Marija Selak Raspudić?

Idi na originalni članak
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Tenzije su navodno porasle u ponedjeljak na sastanku Predsjedništva Mosta gdje se trebala utvrditi konačna lista kandidata za EU parlament

Oglas

Večeras je rok za predaju lista za Europski parlament. U političkim kuloarima pojavila se priča o navodnom raskolu u Mostu. Svemu je prethodila svađa bračnog para Raspudić i Marina Miletića oko mjesta na listi za nadolazeće europske izbore.

Naime, Marija Selak Raspudić i Miletić sukobili su se i kampanji za parlamentarne izbore oko pitanja pobačaja.

Tenzije su navodno porasle u ponedjeljak na sastanku Predsjedništva Mosta gdje se trebala utvrditi konačna lista kandidata za EU parlament. Miletić se navodno otvoreno pobunio protiv kandidata koje je predlagala Selak Raspudić a predložila je – svog supruga. Miletić je navodno bio oštro protiv toga jer je na listi kandidata za EU parlament želio – svoje ime.

Jutarnji neslužbeno doznaje da nakon svađe oko sastavljanja lista za EU izbore Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić – napuštaju stranku.

Podsjetimo, Selak Raspudić nije članica Mosta već je na njihovoj listi, kao i u saborskim klupama, nezavisna. Njen suprug Nino Raspudić je član stranke.

RTL Danas. ih je pokušao kontaktirati, no nisu se javili na pozive, piše Danas.hr.

Exit mobile version