U Rijeci četvorica “bad blue boysa” pritvorena zbog napada na jednu osobu

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Prije, za vrijeme i nakon subotnje utakmice Rijeka-Dinamo privedeno je šest osoba

U subotu je na stadionu HNK Rijeke na Rujevici odigrana nogometna utakmica Rijeka-Dinamo koju je, prema izvješću PU primorsko-goranske, pratilo oko 5.500 gledatelja.

Prije, za vrijeme i nakon utakmice privedeno je šest osoba od kojih pet navijača gostujuće i jedan navijač domaće momčadi, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Od spomenute šestorice, dvije su osobe privedene zbog pokušaja ulaska u sportski objekt u alkoholiziranom stanju te su prekršajno sankcionirane temeljem Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

Preostala četvorica hrvatskih državljana, u dobi između 18 i 28 godina s područja izvan Primorsko-goranske županije, privedeni su prije početka utakmice zbog sumnje da su na području Rijeke tjelesno napali i lakše ozlijedili jednu osobu.

Kriminalističko istraživanje proveli su policijski službenici II. policijske postaje Rijeka. Po završetku kriminalističkog istraživanja sva četvorica su osumnjičena za kaznena djela nasilničko ponašanje i tjelesna ozljeda te su predani pritvorskom nadzorniku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari