Održan prijem za najuspješnije sportaše i klubove Primorsko-goranske županije

U Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja održan je prijem najuspješnijih sportaša i klubova Primorsko-goranske županije

Primorsko-goranska županija tradicionalno dodjeljuje nagrade za vrhunska pojedinačna sportska postignuća i osvojene medalje na velikim sportskim natjecanjima. Osim sportašima, županijske nagrade dodjeljuju se i klubovima pojedinačno nagrađenih sportaša.

Nagrađuju se i klubovi za ostvarena ekipna klupska postignuća, klubovi čije se seniorske ekipe u ekipnim loptačkim sportovima natječu u sustavu liga na najvišoj državnoj razini, kao i za međunarodno ostvarene rezultate. Za nagrađivanje kvalitete u sportu u 2019. godini Primorsko-goranska županija je izdvojila 250.000,00 kuna.

Čestitavši najuspješnijima te uz želje za i puno uspjeha u 2020. godini, župan Zlatko Komadina je istaknuo: „Mi smo najsportskija  županija i imamo doslovno sve sportove, uključujući sportove na snijegu, u vodi i pod vodom. Imamo sjajne ekipe, pojedince i rezultate i ovo je prilika da ih se sjetimo. Primorsko-goranska županija prati sport kroz razne načine, kroz Goranski sportski centar, Zajednicu sportova PGŽ, Savez sportskih društava, Savez sportskih invalida i druge saveze te kroz kapitalne projekte i ulaganje u Platak stvaramo uvjete da bi bili najsportskija županija u Hrvatskoj“.
Prisutnima se obratio te im čestitao na ostvarenima rezultatima pomoćnik glavnog tajnika  Ureda za programe lokalnog sporta Siniša Krajač.

Popis nagrađenih pogledajte na linku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari