Zatvara se kultni Dnevni boravak. Do daljnjega nema jazza četvrtkom

FOTO: Dnevni boravak

Božinović najavio zatvaranje kafića i drugih objekata na minimalno 30 dana

Nakon prvotne najave da se do daljnjeg odgađa već uhodani jazz četvrtkom, kultni book caffe Dnevni boravak u potpunosti zatvara svoja vrata.

„Dragi ljudi, Dnevni zatvaramo do nekih ljepših vremena. Čuvajte se“, poručuju iz Dnevnog boravka.

Ministar Davor Božinović u utorak je najavio mjere koje je Vlada donijela na sjednici Nacionalnog stožera civilne zaštite.

“Mjere su vezane i uz zabrane javnog okupljanja, zabranu rada ugostiteljskih objekata i nekih drugih uslužnih djelatnosti. To su mjere koje su već bile u pripremi. Mi ćemo s time već sutra ići. Ograničit ćemo ih na 30 dana, ali se nadamo da se neće morati produžiti, a sve s ciljem da se smanje mogućnosti socijalnih kontakata i da se mininimizira širenje virusa među pučanstvom. Za naše starije sugrađane pripremamo uputu da se ne kreću izvan svojih domova, ali i set mjera kako bi se za njih osigurala opskrba i liječnička skrb. Sutra ujutro će ovdje biti predstavnici Crvenog križa koji će objasniti kako su se organizirali u akciji pomaganja”, kazao je Božinović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari