FATALNA POGREŠKA

Galerija | KRIVI SMJER! Nesreća na rotoru Škurinje: Toyotom vozio u krivom smjeru i naletio na BMW

Foto: Mateo Levak/Riportal.hr

Prometna nesreća dogodila se nešto iza podneva na rotoru Škurinje

Bizarna prometna nesreća dogodila se danas u Rijeci! I sve zbog toga što je vozač osobnog automobila krenuo rotorom Škurinje u krivom smjeru.

Vozač malene Toyote Aygo izlazio je sa sporedne ceste koja vodi od benzinske postaje i trgovačkih centara na glavnu prometnicu odnosno rotor.

Međutim, krenuo je s vožnjom u krivom smjeru, ulijevo, suprotno od onoga kako je trebao, a to je udesno.

Nakon što je vozilom prošao nekih 20-tak metara, iz pravca iz kojeg se vozila normalno kreću naišao je BMW. Neminovno, došlo je do sudara dvaju vozila, u kojem – srećom – nije bilo teže ozlijeđenih osoba, već samo materijalne štete. I to, potpuno očekivano, uglavnom na manjem vozilu.

Na mjestu nesreće vozači su postavili znak upozorenja – trokut na cesti – i čeka se patrola prometne policije koja će napraviti očevid.

Već sada je jasno da će jedna od posljedica ove nesreće biti i poveća prekršajna kazna za vozača Toyote te oduzimanje vozačke dozvole na dulje razdoblje.

Na svu sreću, ipak su izbjegnute pogubnije posljedice ove fatalne pogreške vozača Toyote.  Jer, sve je moglo završiti i puno većom katastrofom za sudionike u prometu…

Foto: Mateo Levak/Riportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari