NOVI DATUM - 26. LIPNJA 2021.

OTKAZUJE SE RetrOpatija! – još jedna zabavna manifestacija postala je “žrtva korona virusa”

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL
Na žalost brojih posjetitelja Opatije i ljubitelja retro zvuka i izričaja, ovogodišnje izdanje festivala RetrOpatija se OTKAZUJE i to zbog rasta broja oboljelih od korona virusa u Hrvatskoj!
“Epidemiološka situacija koja je tijekom proteklih dana pokazala naznake pogoršanja dovela je do otkazivanja i odgode brojnih manifestacija u Hrvatskoj zbog sigurnosnih razloga, a toj brojci pridružuje se i RetrOpatija, omiljena opatijska ljetna manifestacija čija je organizacija postala nemoguća u skladu s važećim zdravstvenim i sigurnosnim preporukama”, stoji u objavi organizatora.
Dodaju kako im se sigurnost gostiju i posjetitelja najvažnija, te kako sada, više no ikad, svi turistički djelatnici moraju brinuti o zaštiti zdravlja svojih gostiju.
“Nije ovo bila laka odluka, nakon dugih mjeseci izolacije i karantene, svima bi nam odlično došla večer opuštanja i zabave, no trenutačna epidemiološka slika ne dopušta nam previše opuštanja. Moramo ostati odgovorni i voditi računa o preporukama zdravstvenih stručnjaka i epidemiologa. Kako je RetrOpatija manifestacija na otvorenom, koja podrazumijevaju slobodno kretanje i druženje većeg broja ljudi, jednostavno ne možemo zadovoljiti uvjete o ograničavanju broja sudionika”, zaključili su organizatori.
Organizatori su također objavili i kako je poznat datum RetrOpatije iduće godine – 26. lipnja 2021.
Za sve one koji su se veselili ovoj već tradicionalnoj, ali prije svega izuzetno zabavnoj i rasplesanoj manifestaciji, zasigurno to nije prevelika utjeha, jer iduće ljeto ipak je još daleko.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari