SKINULI SE DO KRAJA: Goli studenti snimili kalendar za žrtve suše!

Na fotografijama “osjetljive” dijelove pokrivaju tek strateški postavljeni predmeti ili domaće životinje. Takav kalendar postao je tradicija i ove je godine u projektu sudjelovalo 65 studentica i studenata

“Žrtvovali” su se za opće dobro: studenti veterine sa sveučilišta u Sydneyu slikali su se goli za kalendar kako bi prikupili novac za uklanjanje posljedica suše koja je pogodila australske farmere!

Na fotografijama “osjetljive” dijelove pokrivaju tek strateški postavljeni predmeti ili domaće životinje. Takav kalendar postao je tradicija i ove je godine u projektu sudjelovalo 65 studentica i studenata.

“To je zabavan način da se prikupi novac, no iako je kalendar zabavan suša je vrlo ozbiljno pitanje”, kaže organizator snimanja Matt Clifton.”Kupovanjem kalendara pomažete našim poljoprovrednicima da proizvedu hranu koja nam je potrebna za preživljavanje”. (vijesti.rtl.hr)

goli1 goli2 goli3 goli4 goli5 goli6 goli7 goli8 goli9

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari