ATRAKCIJE NA MORU I NA KOPNU

U PETAK OTVORENJE RIJEKA BOAT SHOWA: Više izlagača nego lani predstavit će malobrodogradnju, plovila i prateću opremu

Foto: Riportal

Ovog vikenda, od 25. do 27. rujna, održava se Rijeka Boat Show koji će okupiti nekoliko desetaka izlagača iz cijele regije i susjednih zemalja

Sajam nautike s dugogodišnjom tradicijom, koji se vodi motom „GRAD JE LUKA, LUKA JE GRAD“, ugostit će čak 40% više izlagača nego lani, unatoč pandemiji koronavirusa, a kroz tri dana predstavit će hrvatsku malobrodogradnju, plovila inozemne proizvodnje, kao i prateću opremu.

Sajam će se održati u šatoru na Gatu Karoline Riječke, s pratećom opremom za nautiku te plovilima na kopnu i na vezovima u moru. Posjetitelji će osim prezentacije plovila imati mogućnost i probnih vožnji.

Radno vrijeme Boat Showa u petak i subotu bit će od 10.00 do 19.00 sati, a u nedjelju od 10.00 do 17.30 sati. Ulaznice će u prodaji biti po cijeni od 20,00 kn, a program će se održati sukladno svim propisanim uputama i preporukama HZJZ-a i Stožera civilne zaštite.

U petak, 25. rujna u 11.00 sati održat će se svečano otvaranje, a osim sajamskog dijela Showa, kroz tri dana održat će se i zanimljiv prateći program Visoke poslovne škole PAR, svakoga dana u isto vrijeme – u 11.00 sati.

Uz trodnevni program Rijeka Boat Showa, ovog će vikenda na morskoj strani grada biti izuzetno zanimljivo s obzirom da se u isto vrijeme održava 21. izdanje renomirane regate Fiumanka pa će od petka do nedjelje Rijeka zaista živjeti ne samo uz more, nego i s morem!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja