VIRTUALNO OKRUŽENJE

ČA-ČITALNICA Na 5. natjecanje u čitanju čakavštine stigla 52 videuoratka! Evo kako možete glasati za vaše favorite

Ilustracija: Riportal

U tijeku je peta, posljednja i V. ČA-čitalnica, natjecanje u interpretativnom čitanju proznih tekstova na čakavskom narječju

“Neizmjerno smo ponosni i zahvalni na svima vama bez kojih ovo jedinstveno natjecanje ne bi bilo moguće. Već sada niču nove Ča-čitalnice, nastaju novi tekstovi, čakavska se beseda čuje! Upravo te, naše besedi  su nas tijekom ovih godina okupljale, nasmijale, rasplakale, poticale”, poručuje ovom prilikom Tim ČA-čitalnice.

Podsjetimo, ova  ČA-čitalnica se odvija u virtualnom okruženju te je organizatorima pristiglo 52 videuoratka na kojima se mogu čuti čakavski prozni tekstovi.

Odluku o najuspješnijima u nekoliko kategorija će i dalje donositi povjerenstvo.

“No, nismo zaboravili na publiku koju pozivamo na našu web stranicu www.ca-citalnica.com da svojim glasovima podrži naše ča-čitače od 4. do 10. listopada 2020.(za nagradu publike).  Objava rezultata bit će 11. listopada na web stranici ca-citalnica.com i Grada Kastva.”

“Natjecateljima koji su nas i u ovim uvjetima obradovali svojim sudjelovanjem, kao i svima vama koji nas podržavate i koji ćete glasati za svog favorita zahvaljujemo svim srcem!”, poručuju organizatori ČA-čitalnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari