VIKEND NA PROMETNICAMA PGŽ: Maliganskom prvaku izmjereno 2,17 promila alkohola u krvi

Foto: Ilustracija

Proteklog vikenda na prometnicama Primorsko-goranske županije dogodilo se 18 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško, a dvije su osobe lakše ozlijeđene.

Najviše je  prekršaja bilo zbog prebrze vožnje.

Najveća brzina izmjerena je u petak oko 14 sati u Novom Vinodolskom, gdje je policija zaustavila 25-godišnjeg vozača Mercedesa koji je, unatoč ograničenju od 60 kilometara na sat jurio brzinom od čak 132 kilometara na sat.

Maliganskog prvaka s čak 2,17 promila alkohola u krvi policija je zaustavila jučer u središtu Rijeke, na Jelačićevom trgu. Alkoholiziranog 37-godišnjeg vozača policija je zatekla oko 1,30 sati kako upravlja Hondom Accord.

Nakresanog 29-godišnjega vozača Renault Megana, s čak 1,44 promila alkkohola u krvi policija je jučer oko 1 sat zatekla na području Crikvenice,  Usto, upravljao je  vozilom kojem je isteklo važenje prometne dozvole. Zbog ometanja i vrijeđanja policijskih službenika priveden je u policijsku postaju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja