PROMETNA NESREĆA NA MARINIĆIMA: Dvije vozačice ozlijeđene u srazu „fiata“ i „opela“

Foto: Zoran Grabović

Dvije djevojke su ozlijeđene u prometnoj nereći koja se danas u kasnim poslijepodnevnim satima dogodila na području Marinića

Vozačice su upravljale „puntom“ odnosno „opelom“ u otežanim vremenskim uvjetima, u doba dana kada se nad taj dio grada spuštala gusta magla, no to ne amnestira mlađu vozačicu „opela“ koja se, prema iskazima očevidaca, kretala svojim vozilom nepropisno, dijelom buduće prometnice Rujevica-Marinići koja nije otvorena za promet. Vozačica „punta“ se svojim pozilom kretala prema Marinićima i po nailasku na stjecište došlo je do sudara s „fiat puntom“.

O silini udarca svjedoče velika oštećenja na vozilima. Ubrzo po nesretnom događaju na prizorište nesreće stigla su vozila hitnih službi koje su, prema tvrdnjama očevidaca, vozačicu unta prevezli na hitni trakt riječkog KBC-a. Promet se tim dijelom grada odvijao otežano i usporeno. Nakon policijskog očevida bit će službeno poznate sve okolnosti nesreće.

nezgodica2

Očevici su dometnuli kako je taj dio ceste koja vodi od Stadiona HNK Rijeke na Rujevici prema Marinićima ograđen betonskim preprekama, osim tri metra koji dozvoljavaju prolaz i to ako se ide s Marinića prema gradu. Prema njihovim riječima, čak je danas ujutro policijski „presretač“ zaustavljao vozila koja su se namjeravala uključiti na taj zatvoreni dio ceste.

Foto: Zoran Grabović

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari