FINANCIJSKI PROBLEMI

Novaku Đokoviću prijeti gubitak 40 milijuna eura

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Što je prije moguće stupit ćemo u kontakt s Novakom Đokovićem kako bismo raspravili što se dogodilo dok je bio Australiji.”

Zbog cijele situacije u Australiji Novak Đoković mogao bi ostati bez gotovo 40 milijuna eura. Naime francuski modni brand Lacoste jedan je od dva najveća sponzora srpskog tenisača. Đoković je obnovio ugovor s modnim brandom u kolovozu prošle godine, te bi posljednji ugovor trebao vrijediti do 2025. godine.

Nakon cijele situacije oglasio se Lacoste te izjavio kako će što je prije moguće razgovarati sa srpskim tenisačem.

VIDEO DANA:

“Australske vlasti su poništile vizu Novaka Đokovića. Kao rezultat toga neće sudjelovati na Australian Openu. Što je prije moguće stupit ćemo u kontakt s Novakom Đokovićem kako bismo raspravili što se dogodilo dok je bio Australiji.”

Američki Forbes, najugledniji financijski magazin na svijetu, piše da Đoković godišnje od sponzora zarađuje 30 milijuna dolara.

Đokoviću također zarađuje velike novce od proizvođača satova Hublota, te lidera francuske automobilske industrije Peugeota. Hublot je stao uz Novaka Đokovića te za sada neće raskidati ugovor s njim, dok se još uvijek čeka reakcija Peugeota.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari