'ZAHVALJUJUĆI NJIMA, ŽIVI SMO'

Video | ‘BJEŽITE! BJEŽI! OSTAVI TO I BJEŽI!’ Nevjerojatna snimka iz Zatona: Obitelj od požara u zadnji čas spasio kanader!

Obitelj se našla u vatrenom okruženju u masliniku koji su pokušavali obraniti, no požar je gutao sve pred sobom. Životi su im bili u opasnosti. Pogledajte snimku!

Jedna obitelj iz Zatona jučer je ostala zarobljena unutar požara, spasio ih je kanader i to u zadnji tren, javlja Morski.hr koji dodaje da je obitelj do kraja spašavala svoju imovinu – kuću, maslinik i vinograd.

Obitelj se našla u vatrenom okruženju u masliniku koji su pokušavali obraniti, no požar je gutao sve pred sobom. Životi su im bili u opasnosti, prenosi Net.hr.

“Bježite! Bježi! Eto nas. Bježi. Ostavi to i bježi”, čuje se panični glas na snimci. “Polivaj okolo, polivaj.” A onda ih je spasio kanader.

“U jednom trenutku našli smo se u potpunom vatrenom okruženju. Gotovo da nije bilo strane gdje se može pobjeći. Vatreni jezik je odjednom prešao stotinjak metara i ušao u naše masline, ali srećom da su bile uređene, pa nije bilo visoke trave koja će gorjeti. Da ne nastradamo, spasio nas je kanader koji je doslovno u zadnji čas polio vatrenu liniju koja je zaprijetila i nama osobno. Zahvaljujući njima, sad smo živi”, rekao je Damir T. za Morski.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari