„DRAŽEN I ROBERT“ Večeras u programu Kanala RI start zabavnog talk-duel showa gdje vi odlučujete „pobjednika“

Emisija je u programu svake srijede s početkom u 21 sat, a tema večerašnje premijerne emisije je „Rado Hrvat u vojnike ide“

U programu Kanala RI od večeras je i zabavni talk-show “Dražen i Robert”. Zvijezde showa su duelisti Dražen Turina Šajeta i Robert Jovanović koji će u svakoj emisiji suprotstaviti (verbalno, a iznimno i na druge načine) svoja stajališta o nekoj recentnoj, važnoj temi koja izaziva pažnju i rasprave u društvu.

Tema prve emisije je: RADO HRVAT U VOJNIKE IDE-VRAĆANJE OBAVEZNOG VOJNOG ROKA U HRVATSKU!

Dražen je ZA, a Robi je PROTIV!!! Dražen bi svakako htio vraćanje vojne obaveze za sve punoljetne hrvatske muškiće; Robert se tome žestoko protivi i mašta o državi ljubavi i mira!

Čiji su argumenti jači? Tko će od njih dvojice bolje i kako će braniti svoja stajališta? Provjerite večeras (srijeda) u 21.00 sat na “Kanalu RI”!

Dražen i Robi svoja će stajališta i uvjerenja braniti tijekom čitave emisije, a gledatelji će odlučiti tko je to bolje činio pozivom na jedan od dva ponuđena telefonska za broja.

061 300 305 (DRAŽEN)
061 300 306 (ROBERT)
(cijena poziva s fiksnog telefona 1.00kn, a s mobilnog 1.96 kn)

Isto tako, na pripadajućoj facebook stranici “Dražen i Robert” odnosno na fecabook stranici Kanala RI gledatelji će moći pisati svoje komentare i tijekom trajanja emisije a neki od komentara pristiglih za trajanja emisije pročitat će se i prokomentirati i u emisiji.

Preostaje nam samo provjeriti u kolikoj mjeri će se Dražen i Robert večeras „zakačiti“ oko ove teme koja svakako izazova pozornost!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari