NEVJEROJATNO!

Galerija | ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Hrvatska primila gol od Italije u 98. minuti i još ju samo teorija drži na EURU

Hrvatska je povela sredinom drugo poluvremena golom Modrića. Italija je do gola stigla u posljednjim sekundama kada je mrežu Vatreni zatresao Zaccagni.

HRVATSKA – ITALIJA 1-1 (0:0)

HRVATSKA: Livaković; Stanišić, Šutalo, Pongračić, Gvardiol; Modrić, Brozović, Kovačić; Mario Pašalić, Sučić, Kramarić

ITALIJA: Donnarumma; Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Dimarco, Jorginho; Barella, Pellegrini, Darmian, Raspadori, Retegui

Hrvatska je imala osminu finala sve do 98. minute utakmice protiv Italije, a onda je Zaccagni zabio za konačnih 1-1 i stavio nas u čekaonicu za osminu finala Eura.

Hrvatska je povela golom kapetana Luke Modrića u 55. minuti i to minutu nakon što mu je talijanski vratar Donnarumma obranio kazneni udarac, a na konačnih 1-1 poravnao je Mattia Zaccagni u osmoj minuti sudačke nadoknade.

Hrvatska je tako natjecanje u skupini okončala na trećem mjestu s dva boda, Italija je, pak, završila na drugom mjestu s četiri boda te će u osmini finala igrati protiv Švicarske.

Istodobno, u drugoj utakmici ove skupine Španjolska je u Duesseldorfu svladala Albaniju sa 1-0 (1-0) golom Ferrana Torresa iz 13. minute.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari