ZATEKLI IH SUSJEDI

Mladić (25) i djevojka (27) provaljivali u kuće u Matuljima i krali. Ona uhvaćena, on u bijegu

Policija službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjom državljankom Srbije zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Ona je na području Matulja, prošli tjedan, zajedno s 25-godišnjim hrvatskim državljaninom provalila u tri obiteljske kuće u vlasništvu hrvatskih državljana. Iz dvije su ukrali nakit i novac u vrijednosti najmanje devet tisuća eura, priopćili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

U dvorištu ih zatekli susjedi

“Za vrijeme provale u jednu od spomenutih kuća, u dvorištu su ih zatekli susjedi pa su pobjegli, a policijski službenici su vrlo brzo pronašli 27-godišnjakinju te ju uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje, dok je 25-godišnjak pobjegao i za njim se traga.

Tijekom istraživanja je utvrđeno da je za 25-godišnjakom raspisano više potraga zbog počinjenja kaznenih djela i na području drugih policijskih uprava.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela teške krađe provaljivanjem, 27-godišnjakinja je kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu i predana pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja”, dodali su iz policije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari