KULTNI KLASIK

Mjuzikl “Bulevar sumraka” vraća se na scenu HNK Ivana pl. Zajca nakon šest godina

Jedan od najprestižnijih mjuzikala, “Bulevar sumraka” (Sunset Boulevard), nakon gotovo šest godina pauze, vraća se na scenu HNK Ivana pl. Zajca u sklopu programa “Doviđenja. Dobrodošli!”.

Ova dugoočekivana obnova kultnog klasika, inspirirana istoimenim filmom, ostvarena je zahvaljujući velikoj potražnji publike koja je s nestrpljenjem iščekivala njegov povratak. Glumica Leonora Surian Popov ističe kako su upravo emocije i prepoznatljive melodije ono što ostavlja najdublji trag na publici, te se raduje što gledatelji pjevuše songove i žele ga ponovno pogledati. Lik Norme Desmond, kojeg tumači, opisuje kao složen lik stare glumice koja ne može prihvatiti kraj svoje karijere, piše Kanal Ri.

Predstava traje dva sata i četrdeset minuta, s jednom pauzom. Stoga, ako i vi želite postati dio ove kazališne čarolije, premijeru predstave možete pogledati 25. rujna u 19:30 sati u HNK Ivana pl. Zajca.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari